Vaken i ottan

Kl 04.15
☁️ -4°C

Minus 4, det kändes kallare när jag släppte ut Roffe. Rasmus kom hem vid halv 5, rätt så full :/ Emil sov på Cape East. Rasmus undrar när han kommer hem, vad gör du vaken??! Kan man ju undra 😀 Ibland tänker jag att jag är galen, när jag kan sova längre 🙂

Gårdagen var annars riktigt bra. Vi hann tom på stan för en sista handling. Köpte en ny gästsäng dit ner, Emil sover på Rasmus soffa när han sover här, han sover som ett S, den är så liten. Men han tycker den är skön! Den kan ju behövas vid andra tillfällen med. Dyr var den 3000 spänn nästan! Men den behövs.

Främmandet kom vid halv 4 allt var färdigt, så det var bara att duka fram och sätta sig till bords. Maten var bra, men såsen blev konstig, god men konstig? Fattar inte vad som hände nå huvudsaken var att den smakade bra.

Mamma var så pigg hela tiden, inte alls trött, vi for tillbaka med henne först vid 20. Hon var så nöjd över kvällen och tyckte det var trevligt. Vi började fråga henne vid 19 om hon är trött, nädå sa hon, det här är trevligt. Jag vill inte ännu. Så det var så roligt att hon orkade vara med så länge och allt gick jätte bra. Hon var inte trött när vi kom dit heller, jag sa att du får väl ligga i sängen och titta tv. Men så kul att hon ännu orkar vara med.

Sen när alla farit och jag kom tillbaka från morsan boende så satte vi oss i soffan, jag mådde så illa efter all godis ätande!! Usch, jag är ännu jätte dålig i magen. Höll nästan på och skita ner mig! Jag har ju inte ätit godis sen nyår, så det blev en redig skjuts i min mage! Så nu räcker det igen fram till midsommar! Sen tänker jag äta igen.

Fan fotona hamnade hur som haver när jag ställde om till bildspel 😦 ordningen blev helt fel. Men hinner inte ändra nu så det får vara så.

Det var en lyckad påsk middag, vi hade trevligt. Dennis och Savannah saknade jag ju förstås men det var iväg på annat.

Ja ja nu kallar jobbet in mig strax så jag ska göra mig klar för dagen.

Ha en bra fortsättning på påsken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: