Uiii, vilket väder

Kl 08.00
☀️ 0°C

Japp ni ser jag har tagit lite sovmorgon 🙂 Stiger upp till en strålande dag. Men vi har en hel del att göra så vi ska köra på med mat och annat. Vi har ju middag kl 16.

Jobbade igår, började 09. Torkade damm, i den lägenhet jag skulle städa, plockade undan lite och sånt. Sen kom Maria och tog över, jag skulle börja med matlagningen för helgen. Så det gick i rasande fart. Gjorde vitlöks kyckling i ugn, kassler, skinka, kokade ägg, gjorde lunch på korttids och efterätt, hann vara ner och handla en sväng 🙂 Skönt att mina kollegor tog hand om jobbet så jag kunde laga mat i lugn och ro utan att behöva avbryta allt för mycket. Det var fullt ös på jobbet med andra ord.

Kom hem, hann sova en liten skvätt, Bejan och Lina kom. Vi for och handlade påskmaten, sen var vi på godis runda, köpte godis så det räckte och blev över. Väl hemma så hjälpte Lina mig att bada Finn, hon var så duktig, hjälpte att tvätta trotts att Finn bråkade lite. Sen klippte vi klor, rengjorde runt klorna, det är mycket gegga där, de har ju ingen päls som samlar upp fettet från huden. Vi rengjorde öron och rumphål. Hon var så duktig min hjälpreda. Sen badade vi bastu, det har blivit min och Linas grej, det vi sitter och kastar ånga, pratar om livet och killar. Vi tvättar hår och sätter balsam, sen tvättar vi hela kroppen, hon gillar mina tvålar, jag tvättar hennes fötter, gnuggar lite extra så det kittlas och sen duschar vi. Turban åkte runt håret och sen var det godis mys med Masked singer i soffan. Nästa bastudag blir på måndag 🙂 Hon är som en riktig norrlänning, hon tar en hel del ånga för att bara vara 7 år 🙂

Sen var det inte så mycket mer, jag var kanon trött, ätit godis! Jag har bestämt att äta under påsk, usch vad jag mådde dåligt! Gick och la mig rätt tidigt, vid 23 somnade rätt fort, vaknade nån sväng av att jag mådde illa!

Jag vet inte men halva svenska folket är irriterad på familjen Whalgren att de syns överallt. Men jag gillar dom ändå. På nått vis är de så naturliga, de bjuder på sig. Jag har inte sett ett helt avsnitt av Biancas show, men det lilla jag sett var förvånansvärt bra och den har ju fått bra kritik. Benjamins laga mat program är ju oxå jätte bra. Sen är han ju så bra på att sjunga. Såg ni showen i julas med kungliga filharmonikerna? Det här var så bra

Ja ja nu ska jag sätta igång dagen 🙂

Ha en fin påskafton

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: