Filar lite

Kl 06.45
☀️ -10°C

Underbar dag ser det ut att bli, ingen träning och inga pass. Så idag ska jag ta ut mamma på prommis en sväng, tänkte om jag hämtar henne vid 14 tiden så hinner jag joxa lite här hemma innan.

Jag har suttit och skrivit lite på vad jag ska prata om på middagen jag blev inbjuden till. De har hållit ögonen på mig i stan 🙂 När man tänker tillbaka så kommer man på mer och mer…. stackrarna nu vet de inte vad de gjort, det kommer ju aldrig bli tyst på mig 😀

När jag skriver så ser jag var min röda tråd i livet går, att hjälpa människor. Genom åren har det blivit en hel del av den varan. Jag har varit samtalspartner till massor av olika människor med missbruk, min dörr var alltid öppen, jag visste aldrig vem som sov hos oss när jag steg upp. Men så främlingar kunde de inte vara, jag har oxå haft rottisar hela livet. Men det var inte att kliva upp i bara trosorna inte 😀

Jag har hjälpt folk som har barn med diagnoser, pratat berättat vad jag gjorde, hur jag gjorde, googlat åt dom, skickat info osv. Jag har tom överklagat (gjort skrivelser) i två domar i domstol och vunnit.

Jag har varit med och organiserat flera stora ”event” en del av dom blev återkommande. Suttit med i styrelser, sjungit, dansat, tränat, peppat, pratat, ringt samtal åt andra, suttit med som stöd på möten, rättegångar, varit kontaktperson…. men hela tiden har det startat med att någon behövt hjälp eller att jag sett att här finns något jag kan göra. Man kan konstatera att jag tycker om människor ❤

Så det sitter jag med, dokumentet är öppet så jag kan fylla på när jag kommer på något viktigt jag inte får glömma. Sen får man ju titta vilket man ska ta bort, allt är ju inte viktigt för andra att veta, va fattar ni, allt i mitt liv är ju inte woooow status 😂

Jag har sålt min gamla högtalare, ni vet den stooora som hängt med mig de sista åren. Jag har beställt en ny, fick just meddelande om att den skickats, yeeeeeeh ❤

LD Maui 5 go heter den. Jag satsade lite mer och köpte en på batteri för jag drar ju runt med min högtalare oxå, ibland hamnar jag ju på ställen utan el. Min Soundboks, en otrolig högtalare, enormt ljud, högt ljud, den hade 40 timmars batteri tid! Och det höll den, det beror ju på hur högt du spelar förstås men jag var aldrig med om att batteriet tog slut. Men nackdelen med den var att den var tung och otymplig att bära. Mauin blir liten, du monterar ner pelaren i tre delar så blir det klumpen i en väska och rören i den andra. Den är 5 kg lättare än Soundboksen oxå. Sen tycker jag att Mauin har ett fylligare ljud, ett större ljud även dom den inte når lika högt i decibell. Då är väl soundboksen den värsta på party himlen. Den största fördelen med soundboksen är att den är vatten tålig, stöttålig och tål även snö och kyla, det gör ju inte Mauin då. Men jag menar…. regn är väl det enda jag kan hamna i men då får jag lösa det på något vis. Men jag tror det kommer att bli kanon det här.

Ja ja nu har jag bråttom, in på facebook, fixa frillan och sen städa lite. Danne har varit jätte flitig, städat och donat i köket. Savannah var lite små chockad, han har nått ADHD ryck 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: