Uppe med tuppen

Kl 04.30
🌑 -10°C

Det började att ljusna bara 15 minuter efter att jag stigit upp så var det ljust. Så skönt, det finns en ljusning, vintern är över. Det har ju varit så kallt i nästan två veckor så man började tappa hoppet! Det var ju rätt kallt igen i morse men på dagen är det plus grader ute och det smälter.

Jobbade ju igår, jag blir så trött bara jag kommer in på jobbet, efter en liten stund börjar jag att gäspa och jag blir skit trött. Det är som att luften tar slut helt. Vi har pratat om det på jobbet, det är många av oss som känner likadant och tänkt att det kanske är psykiskt för att man måste infinna sig där men så är det inte, något är galet med vår luft inne på jobbet. Jag har oxå börjat få kliigt på ögonlocken, det är två andra som har det, hyn, hud blir torrare.

Kom hem vilade en snabb skvätt och sen gjorde jag mig klar för att dra iväg på träning. Var en snabbis in till Jonte Nätte och Freya ❤ Jag köpte en Zumbini docka till henne, vi beställde ju lite grejer från zumba och då såg jag den, jag hade ingen aning om att zumba sålde dockor, den spelar musik, olika zumbini låtar. Men jag tror hon var lite rädd för den 😀

Passet gick bra, vi var inte så många idag, folk har börjar fira påsk, det märks, vädret är fint och de är i stugor och annat. Men vi var några i lokalen och några på zoom iallafall. Men på nått vis kändes det tufft igår, det tyckte Pian oxå.

Ska börja jobba kl 07 idag med, sen blir det zumba Gold ikväll. Uppdaterade in klocka via datorn. Den sa i morse igen Varför finns ingen sömndata och jag vet ju att jag sovit men hann jag 4 timmar…..?? Kankse det var därför den gnällde igen. Tänkte att fan den måste uppdateras, det vara samma igår och då hade jag sovit över 4 timmar det är jag säker på. Nå nu är den up to date iallafall.

Oki doki, nu blir det facebook och sen frillan.

Ha en fiiiiin dag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: