Hoppet

Kl 06.00
☀️ -8°C

Så härligt väder där ute, det kommer bli en fin dag idag. Jag jobbar, börjar 09. Pass ikväll, toningen på tapeten. Härligt, förra veckan jobbade jag ju på tisdag så det var ingen toning. Igår var det ju ingen Strong pga samma orsak, jobb. Fick frågan igår igen av en tjej, säljer du inga månadskort? Nä sa jag, jag har bara i snitt tio pass i månaden, 2-3 pass i veckan så då känner jag att det inte är befogat med ett månadskort och därför har jag oxå rätt billiga tio kort. Då kan jag göra lite som jag vill utan att behöva känna att jag inte kan ställa in, jag behöver hålla alla dessa pass för att det ska vara värt att köpa ett månadskort.

Oj såg att jag råkade trycka in nått kort kommando så mitt inlägg gick iväg utan att bli färdigt 😀 Nå jag uppdaterar här så vet ni som läser innan jag skrivit klart att mer kommer strax 🙂

Hade mitt pass igår med seniorerna, det är så roligt, dom är helt otroliga att jobba med. Vi har verkligen roligt och jag hoppas de tycker att det är ett bra pass. Många av dom säger ju det, det är ett jätte bra pass sa en igår. Jag har tränat med Vesa och han gjorde på sitt sätt och du på ditt och båda sätten har varit så bra. Jag är ju på dom rätt mycket när det kommer till teknik, när jag ser att något inte görs rätt eller att det blir lite tokigt. Trycker ner rumpor i plankan, säger till om knän i squaten, greppet med handleden upp eller ner, en del drar med axlarna i både biceps och triceps och så säger jag till om det, visar, visar och åter visar. Hittar alternativ när jag ser att det inte går med vissa övningar för att de faktiskt får ont, inte kan lyfta armar högt osv. Jag går runt, håller koll, kör på, inget maskande inte. En av ”gubbarna” sa när jag körde bredvid dom i plankan, – Är du född sadist?! Ja men visst sa jag, jag är ju ett fruntimmer 😀 Det är ett super roligt pass ❤

Måste ju kanske måste finslipa på mitt framförande när jag går in på mitt möte jag blev inbjuden på som hedersgäst, det kändes ju jätte roligt. Jag hedersgäst!!! Helt otroligt, jag tänker att vad har jag gjort för att bli påtänkt till det? Du är ju en profil här i stan och är engagerad i mycket. Svelins har väl alltid varit lite av det, eller inte vi andra men mamma, pappa och Antti. Alla minns våra hamburgare och hur de gjorde när de satte på ingredienserna, hur våra parisare var skurna, att man kunde köpa ”ändorna” från korvarna billigare och mosbrickor, det var kult det. Jag måste skriva stödord, punkter, jag ska inte skriva nått tal, jag pratar fritt och spontant, jag har ju inga problem med det direkt. Problemet är väl att få tyst på mig 😀 De ville veta vem jag är ,vad gör jag, vad är jag engagerad i osv…. Ja ja det är bara att sätta sig ner med penna och papper :

Ja ja nu ska jag in på facebook, uppdatera och sen fixa frillan, jobbet kallar in mig om ett tag.

Ha en super fin dag alla vänner

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: