Tränat!

Kl 06.15
☀️ -16°C

Idag var det kyligt igen! Minus 16 när jag steg upp men bara en timme senare var det minus 14. Nu är klockan 11 och det är minus 2 🙂

Har varit och tränat seniorerna på morgonen, det är så roligt. Helt suveränt att få träna dom. Vi har jätte roligt, förutom styrketränings övningarna kl vi kör mage/ rygg rätt länge och balans kör vi flera olika övningar i sen avslutar vi med lite zumba steps på önskan av dom 😀 ❤

Igår fick jag ett jätte roligt samtal. Det ringde från en förening i stan igår och ville ha in mig som hedersgäst och berätta om det jag gör. Du är ju som en profil i stan och håller i mkt. De ville att jag skulle berätta om mig och allt jag gör och är med i.

Idag blir det jobb på kvällen så ingen träning, en först ska jag iväg och äta men syster.

Ha en fin dag

2 kommentarer (+lägga till din?)

  1. Pia Innala
    Apr 03, 2023 @ 18:15:19

    ja, det är verkligen en rolig träning😀❤ blev riktigt svettig idag🥰

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: