50 års fest

Kl 07.30
☀️ -4°C

Årsmöte med Haparanda Acrtic Ice Swimmers, det kom 2 personer 🙂 Nå det brukar vara så till årsmöten, folk kommer inte för att de är rädd att bli vald till något de inte vill. Jag hörde att Korpen haft sitt de med och det var bara styrelsen där :/ så tråkigt. Men det är ju något som man måste ha.

Alicia och Dennis kom förbi här en sväng, så roligt, lilla älskade Alicia, hon är så fin ❤ Alltid roligt när de kommer. Men när de for var det bara att hoppa ur kläderna, bada bastu, sminka, klä sig, välja skor, det var ju ett aber….. har ju en hel del så jag tog på mig mina vita enormt höga kilklackar, tog med mig, ett bara låga svarta och sen tennisar. Och tur var ju att tennisarna var med för jag hamnade i ett uppträdande, det var inte förberett 🙂

Vi drog till Kukkolaforsen så vi var där ganska prick 17 till minglet med snittar. Trevligt att prata lite runt med folk. Hittade dottern och Emil oxå, så vi pratade lite med dom naturligtvis. Hon var så fin Savannah i glittrig klänning och Emil hade en guldfluga. Dom är så fina ihop ❤

Det var riktigt bra under middagen, det var tal som sig bör, roliga tal, dom är ju en härlig släkt Spolanders, middagen var ju naturligtvis fisk på längden och tvären, rostbiff, rullad entrecote, potatisgratäng, underbara sås, grönsaker, bröd ja det var en enorm middagsbuffé. Det var kändisar på besök, Anita Laukkanen som Tina Turner dök upp. Såååå bra, hon är fantastisk som Tina. Jag och Nina körde en låt Johannah gillade ihop med henne förstås, såååå himla bra, det var ju tur att tennisarna var i bilen 😀 Sen tog dansen över. Jätte rolig fest verkligen ❤

Tackar Johannah och Martin för en suverän fest ❤

Nu blir det bokföring och sen ut i fin vädret. Ska hämta med mig mamma tänkte jag 🙂

Ha en fin dag ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: