Shoppade lite

Kl 07.00
☀️ -4°C

Det var en härlig dag igår, det var +4 grader som mest vad jag såg iallafall. Det töade och solen kom oxå fram, våren kommer även i år.

Var och shoppade lite till mig oxå. Hittade en blus och linnebyxor till Johannahs fest. Sen kom nästa problem, skorna, vad ska jag ha för skor? Nå provade en del, jag har ju lite att välja på. Savannah kom hem och hon tyckte jag skulle ta mina stilettos, får se….. nå nått blir det ändå. Ska ha med några i reserv om jag måste byta skor. Det ska bli jätte roligt, ser verkligen fram emot det.

Skrivit lite och dragit ut lite papper som tillhör HAIS, vi har årsmöte idag. Och det är en hel del som ska in så vi kanske får vårt konto med swish nångång. Det är inte bara att skicka in Hej nu vill vi ha swish när det kommer till ett förening, det var ta mig tusan lättare att få det till firman.

Nå niin, facebook och frillan sen hopp i kläderna och iväg på mötet. Sen kommer Alicia och Dennis och sen vid 17 drar vi iväg på fest 😀

Ha en fin dag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: