Alltså vilken fart

Kl 07.15
☀️ -12°C

Härligt väder ute, lite små kallt då men solen skiner och ingen snö! Får se då om vi klarar oss idag. De har ju utlovat snö.

Jobb idag, börjar 14 med p-möte. Men innan det tänkte jag hinna gå igenom morgondagens korrar, hinner inte imorgon har hemma dag och slutar först 17 och sen pass kl 18. Sen till mamma en sväng innan jobbet.

Ja jäklar vilket pass det var igår, så kul. Det nya blocket kommer bli kanon. Vi körde warm up, första delen och sen gick vi direkt på 3an och breakdown, jag har ju en del alternativ och det kändes att det är viktigt att få visa båda, göra båda med deltagarna. Själva passet går ju sedan snabbt så då vill jag att de har alternativen. Men kul var det, de var högröda, över lyckliga, de som var i salen hade skit kul och det hade zoomarna oxå. Så det blir en hit, det nya ❤

Jag kände mig så speedad efter passet, en enorm känsla spred sig i kroppen. Sen var det väl lite roligt att äntligen ta in nytt! Vi bytte sist i september på Fysio, sen fick jag ju ställa in flera pass där för att det inte var nog med bokningar. Slutade ju sen där i början av november, var det så? Men då tog det ju ett par veckor att hitta nya lokaler. Hoppade ju lite hit och dit, jobbade ibland, sen kom julen. I mitten av januari började jag ju i C hallen. Sen har det varit mycket, varit trött, startat två nya grupper. Men nu så fick jag äntligen till det på Strong såååååå skönt och såååå roligt!!! Jag kände mig hög på endorfiner efter passet, lite som Freya på denna bild när hon kommer i rasande fart nedför backen med pappa ❤

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: