Zumba Gold

Kl 07.00
☁️ -12°C

Kände mig utvilad när jag steg upp och det säger klockan med 🙂

Jobbade på dagen igår, sen var det hem, gå igenom den nya låten så den sitter någorlunda, kollade snabbt den andra korrarna med och så drog jag iväg på pass. Passet gick bra, allt flöt på så skönt. Vi var tio igår, min Eritrea brudar dyker upp alltid utan att ha bokat sig, trotts att jag sagt huuuur många gånger som helst att de måste boka sig. Så nu gör jag så, jag bara räknar med 2-4 extra 🙂 spela roll men de kommer på Strong och har jag inga bokningar i lokalen så har jag stannat hemma och kör passet hemifrån någon gång, så därför skulle det vara viktigt att jag vet att de kommer.

Men idag blir det full lokal, över 30 anmälda, sen är det några som vill prova och en del av såna kommer inte tillbaka. Men jag har närmare 30 som jag vet kommer att delta. Så roligt. Det verkar som om tränandet är på väg upp på de flesta ställen. Syrran tränar på Korpen och ialf på de pass hon går verkar det vara fart och jag har sett på Petras bilder att det verkar vara folk där med. Sen har jag inte koll på hur det är på de andra ställena.

Ser så fram emot dagens start, jag har en bra låtlista, härliga korrar så jag hoppas de kommer att trivas de nya med oss. Uppstarten är alltid spännande och nervöööös!!! Jag har alltid massor med fjärilar i magen, tänker katastroftankar….. nä nå inte riktigt det nå mer, förr gjorde jag det. Men är alltid orolig över att jag kommer göra massor med fel och göra bort mig 🙂 Nå det går säkert bra 🙂 Ska dansa hela programmet nu på morgonen och sen kör jag de låtar som kräver lite mer av mig under dagen. Jag är ledig idag så jag hinner.

Nä nu ska jag sätta fart, har lunchdate med Tornedalsrallyt idag. Nu startar planeringen inför årets CMM ❤

Ha en fin dag alla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: