Stressig dag

Kl 06.30
☀️ -9°C

Underbar dag ser det ut att bli! Tänk om man skulle ta ut mamma på middag idag? Kan ju bli trevligt, eller lunch kanske? Lunch är kanske bättre, ska prata med systrarna och se om de vill vara med? Hon vill ju oftast ha en hamburgare när man frågar, det gillar hon.

Alltså vilken dag det var igår!! Full snöstrom på morgonen, skulle ju ut att ha zumba kids kl 10 så jag gick ut vid 09 för att skotta. Hade dragit undan hälften och så kommer plogbilen!!! Faaaan tänkte jag då får jag börja om men vet ni vad han gjorde, han bromsade och backade och så tog han vår sida oxå! Gissa om jag var nöjd!!!! Tackar säger jag bara till dig på BMX som gjorde min dag ❤

Nå for iväg och hade kidsen, den sista gången för denna termin. Alltid lite tråkigt. Passet gick bra, vi ska ju ännu ha avslutning och modevisningen ska vi ju vara med på plus att jag har lite andra planer oxå för barnen.

Jag. Pia och Felicia var på presentjakt åt Alicia som hade sitt 7 års kalas igår. Ner till vaken, där väntade Marianne med 4 killar som skulle bada. Så vi åkte sedan till Dennis Annika, Tomas, Jonte, Nette och finaste Freya kom oxå. Dennis hade bakat allt själv förutom bullarna, de hade han fått av Kristina.. Det var väldigt mycket go fika och trevligt som vanligt när vi umgås.

Efter det…. får se, ja jaust ja vi åkte raka spåret till mamma och hälsade på ett tag. Hon var pigg idag, inget svammel men hon deltar ju nte så mycket i pratet, hon lyssnar, skrattar och kommenterar ibland. Men vem hinner kommentera när vi babblar 😀

For hem, skottade upp gården, tog bilen och for till Ica, kom hem och lagade mat. Savannah var inte hemma, Rasmus och Emil var och käkade på stan så det blev bara mat till mig. Sen la jag mig på soffan och tog en välförtjänst tupplur.

Nu har jag lite bråttom, vi ska vara kl 09 vid vaken på fotosession, ska bli spännande och roligt. Vi har ingen aning om vad som förväntas av oss. Ska bara visa våra blommor, den gula buketten fick jag och Savannah av Danne på kvinnodagen och sen fick vi en bukett av Emil, så fina ❤

Ha en fin söndag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: