En dag till

Kl 04.45
🌑 -15°C

Sista dagen innan ledighet, 2 dagar, sen börjas det igen men nu har jag lite lättare vecka iallafall trotts jobb helg!

I helg blir det att köra Gold korrar plus att jag ska måste börja byta ett block i Strong så det blir helg görat, ja och sen ta ut avslutningens datum för kidsen och planera den. Sen har har jag sista kidspasset på lördag. Det blir lite photoshoot med Johannah och hennes fotograf i helgen. Alicia fyller år så tårta på lördag, Fredde har oxå fyllt år så han bjuder på fika på söndag. Så helgen är fullspäckad ändå.

Jag har varit trött i veckan, det har varit mycket… jag skulle egentligen bara behöva sova men det går ju bort ser det ut som 😀

Fick frågan igår om att komma och ha zumba på ett gym. Jätte frestande och jag blev jätte glad över att de frågade. Jag har suttit och titta på när och hur jag skulle kunna, de vill ju naturligtvis ha det kontinuerligt en gång i veckan….. men jag vet inte. Jag vet en dag där jag skulle kunna klämma in det men jag vet inte om jag orkar, det finns ju en anledning av att ha dragit ner mina pass. Jag har inte sagt vare sig ja eller nej, funderar över helgen och ser hur jag känner inför det.

Vad gjorde ni för gott igår för någon annan? Jag hjälpte en tant med vagnen vid Ica, hon blev så glad och nöjd över att slippa gå iväg med den. Jag jobbade ju hela dagen och umgicks i stort sett bara med min brukare, jag hann inte så mycket mer. Kom hem somnade på soffan. Sov kanske en halv timme. Vaknade med ett ryck, trodde jag sovit hur länge som helst! Jobbade lite med min anmälningslista till Gold, det är bara tre platser kvar. Sen får man se, det är några helt nya, får se om de stannar då? Jag brukar ha ett par tre till utöver det jag tänkt mig för det är sällan alla är där samtidigt ändå. La mig vid 23….. jo gick i säng då men sen, var det att titta lite tv, vrida och vända sig, tror jag sov en liten skvätt innan klockan började ringa vid 03.45…..

Min klocka har inte fattat att jag sovit, vilat eller vad jag nu gjort, den säger ännu godnatt 😀

Ja ja nu ska jag fixa frillan och sen fara till jobbet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: