Träffade Ingrid

Kl 06.30
🌤 -7°C

Igår var jag iväg och träffade min gamla klasskompis Ingrid. Vi har inte setts på mång många år, under mitten av 90 talet en gång på statt. Men före det var nog i slutet på 80 talet då hon sen for till Stockholm. Det var jätte roligt att träffa henne igen. Vi var på lunch med föreläsning och fika på Folkan. Sebbe Westin berättade om magin i livet. Det var intressant att höra och höra om hans sätt att se på livet. Vi hann inte prata som mycket om ni vet det vanliga vad gör du idag, var bor du, familj osv. Men vi tog upp livet med där vi är idag och det kändes alldeles naturligt. Ingrid är oxå schaman, den 3e så kommer in i mitt liv. Först var det ju fina Anne, hon hjälpte mig mycket, sen kom Monica och nu Ingrid. Där emellan har ju Outi oxå tagit steget in i mitt liv, hon läser Mänsklighetens Räddningsbok. Och det är inte bara ett läsande, man läser tillsammans ibland läser de samtidigt runt hela världen ett visst klockslag tillexempel. Jag har suttit med på en reading eller vad de nu kallar det när hon var här i Happis. Då ringde hon upp ett telefonnummer och sa vem hon var , var hon är och att hon ska genomföra en läsning, så häftigt. Jag tänker att alla dessa människor kommer att ha någon betydelse, någon viktig roll i mitt liv, annars skulle de inte samlas just nu.

Jobbar idag, börjar 09, har en hemmadag. Så det blir nog bra det. Dom är ganska sköna att ha ändå. även om man städar, handlar och gör allt sånt men dom är lugna ändå. Dagen går fortare när man är sysselsatt hela tiden. Och nu är min brukare oxå hemma, denne kan vara lite jobbig, så hur mycket jag kan göra och får göra beror alldeles på dagens humör! Ibland åker man ut fortare än kvickt man får göra en sak, gå ut, komma in göra nästa gå ut en stund och så får man hålla på. Såna dagar blir det mycket kaffe. Sen dagar då denne är på bättre humör då har man riktigt roligt och kan skojas och så. Jag var in i den lägenheten igår en sväng och vi pratade om hemmadagen och igår var det positivt iallafall.

Ja ja nu in snabbt på facebook, sen fixa frilla, och göra gröt frulle åt ungarna, hmmm ungar, de är ju ungdomar nuförtiden 🙂

Ha en solig och fin dag, gör något gott för din nästa idag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: