Tar mig en funderare

Kl 06.45
⛅️🌫 -14°C

Dimmigt ute, då blir det väl varmare, solen skiner bakom dimman, det blir en fin dag ❤

En vacker morgon i Haparanda

Kollade klockan, har sovit bra men återhämtat mig som ett arsel. Det var första gången den slog i botten, det har den aldrig gjort. Jag har varit nära flera gånger men den har aldrig stått på -10!

Men jag hade en jobbig dag igår, det var mycket att fixa, samtal att ringa, möten att gå på, funderingar, funderingar…. så det var en hel del som tar på en att reda ut igår. Eller reda ut, börja bena av rättare sagt. Så passet de första låtarna, warm up och den första blev lite freestyle innan jag kände att allt rann av mig. Zumba är så bra på det sättet, allt bara rinner av en. Må bra hormonerna infinner sig och man är bara här och nu, lycklig ❤

Alltså det finns människor och det finns människor. Jag har två vänner, förstår ni vi är snart 60 år där en livslång vänskap sätts på prov. Det är så att det finns en tredje person som bakfalskt, uträknat och utstuderat slår in en kil mellan dessa två. Jag tror att personen är fullständigt medveten om vad hen gör, men kanske inte hur det faktiskt uppmärksammas av andra och hur det slår mot de människor som blir utsatta för detta. Jag har fått frågan av folk som ser, som inte är i kretsen, vad händer, varför är det så? Men vad kan man svara på det, jag har bara sagt att jag vet inte. Man gör det på ett sånt sätt att det inte finns något att direkt sätta fingret på, eller ja det finns det men det är såna egentligen löjliga saker men det tar på de personer som blir utsatt för denne. Jag vet att hen håller reda på folk, kollar vad de gör, snokar, säkert oxå på min lilla blogg. Hen kan verkligen få andra att känna sig utesluten, få andra att känna sig mindre värda. Men men nu rör det inte mig men jag har sett det och personen som är drabbad har oxå märkt av det.

Ja ja så är det, jag har själv varit där så jag vet hur det känns, jag vet hur det är. Jag är stark och kan stå emot det mesta, blir jag inte väl bemött, behöver jag den personen, snackar någon skit om mig så tar jag det som Så länge de pratar om mig är jag intressant, när de slutar är det värre. Vågar man inte säga det åt mig så tar jag inte det på allvar. Men när folk smider planer, gör konspirationer, komplotter mot en, ringer runt andra, talar om vad andra ska tycka och tänka om en…. ja det tar. Det slutade med att jag höll mig för mig själv och resultatet blev att jag inte litar på folk. Det sitter i, det kanske därför jag är en ensam varg. Jag älskar att vara social på en social nivå men så fort någon försöker nästla sig in i mitt liv för djupt så tar jag avstånd. Jag kan inte ta någon djupare vänskap längre. Blir man sviken och utsatt för det jag var utsatt för i flera år då blir det så. Ingen visste kanske heller hur jag mådde av det, jag pratade inte med någon om det. Jo en del visste men det visste inte hur djupt det satt sig.

Sååååå jag är jag, jag är mig själv, ingen kommer och säger vad jag ska göra, säga eller tycka. Det är bara Take it or leave it. För så är jag själv, om jag inte gillar det jag ser och känner då blir det väldigt ytligt, inget jag ödslar tid på. Jo jag är trevlig och så, jag är inte otrevlig, måste man umgås så umgås jag. Men längre än så behöver jag inte gå 🙂

Så roligt, det är jätte många som anmäler sig till Zumba Gold!! Fatta vad kul, det är på uppgång igen efter pandemin. Eller det första som gjorde att jag tappade från 50 till 40 var ju bytet av lokal, vi hamnade i A hallen, folk gillade inte det och det gjorde inte jag heller. Det var så högt till tak, ljudet blev jätte jobbigt, vi delade med pingis killarna, de gillade inte det, vi störde dem, de störde oss. Sen blev det B hallen, där hade jag nog tappat 5. Sen kom vi i vår egen lokal, jag var nere på 20 deltagare och två veckor efter start kom pandemin och vi var ute resten av den terminen. Sen har jag haft svårt att få folket tillbaka, det är ju förståeligt, så är det överallt. Men nu märker man även på Gold att folk har börjat komma ur pandemi tänket. Så jäkla roligt, fortsätter det så här så får jag sätta ett tak. Men det gör inget då anmäler sig folket i tid. Och rik på detta blir man ändå inte.

Folk kanske undrar varför jag fortfarande säljer Gold som kurs. Och ddn första anledningen är att då kommer folk. Om jag har haft den på drop in, då var det typ 5 st i snitt på passet. Skulle jag h det som de andra zumborna, om det alltid finns, då kommer inte folk i samma utsträckning heller. Folk verkar gilla att de vet så här länge ska vi träna, de verkar gilla att köpa det i kurs. Jag har ju haft det så i 8 år och kommer att fortsätta med det som det ser ut nu. När jag tittar vilka som anmäler sig just till Gold så är det folk som annars inte tränar. Och jag vill verkligen sprida Zumba och Zumba Gold. Sen anledning nr 2, det finns inga fler tider i lokalen. Oh jag börjar inte springa mellan lokaler, det har jag gjort och jag gillar det inte och mina deltagare gjorde heller inte det. Sen andlening nr 3, jag kör inte dubbla pass längre, det sliter för mkt på kroppen och psyket, just nu orkar jag inte det.

Ja ja nu ska jag ta tag i dagen, fixa frillan, väntar på flera samtal. Jag ska ut på fika med Ingrid, min gamla klass kompis, funderar när jag sett henne sist. Det måste vara 100 år sen tänker jag 🙂 Efter det blir det jobb ❤

Ha en fiin dag alla ❤


1 kommentar (+lägga till din?)

  1. Pia Innala
    Mar 15, 2023 @ 11:03:00

    👍❤

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: