Tar tag i rodret

Kl 07.00
🌨 -4°C

Härligt en dag till med ledigt. Jag känner att jag behöver det. Pass ikväll, det blir super kul. Imorgon har jag inget för jag jobbar.

Passet igår gick bra, vi var 9 fatta 9 stycken på Strong ändå var två av dem som brukar vara borta. Så roligt, 4 på zoom och resten i lokalen. Mina nya brudar var, de kämpade tappert, riktigt duktiga tjejer, så roligt. Hoppas de vågar sig in fler gånger bara.

Min kära dotter är ju sjukskriven från skolan, inne på 3e månaden nu och jag vet inte var detta går, vet inte om det går framåt heller, kanske tom nu lite bak….. det verkar som det inte finns kompetens här uppe att hjälpa henne. Nu efter tre månader med ny terapi borde väl någon skillnad märkas…. hon känner inte dem, hon känner att hon är i ett svart hål och kommer inte upp, hon börjar förlora hoppet på livet.

Så jag har funderat och i huvudet hr jag gjort upp en plan
1. Hon har möte idag och tänker då fråga vad mening med denna terapi är, hon ska säga att hon inte känner att hon går framåt, att det inte hjälper och fråga vad terapeutens plan med detta är.
2. BUP-När hon är på sitt möte ringer jag Kalix och pratar med dom, det är bara det att det är en tjej som heter Erika som svarar, hon är så snäll. Jag får börja med att tala om för henne att det inte är på henne jag är arg. Men efter 6 år och inget har blivit bättre, det har blivit sämre. Att nu får de komma med något som funkar, innan vi har ytterligare en ungdom i statistiken för dom som vi inte kunde hjälpa för så illa är det!!! Jag ska säga åt dom att det är ingen idé att de ens ringer förrän de har en plan för henne, någon som kan hjälpa för så komplex kan hon ju inte vara så det inte går att hjälpa henne. Hur många ska dö innan de fattar att det inte bara går att säga -jo vi vet att detta är illa, att vi inte har hjälp att ge, de måste AGERA oxå. För nu har jag hört detta så många gånger, det går inte hem längre, det kan inte gå hem efter flera år! Nu kräver jag något som kan hjälpa henne!
3. Skolan- Vi måste få en dejt med skolan, för Savannah vet inte om hon orkar, inte kastas in heltid ialf. Så vi måste se vad tänker de, hur tänker de hennes återgång? Kanske hon börjar om till hösten igen.
4. Jag kontaktar privat- En kvinna i Happis med stor erfarenhet har hört av sig och vill ställa upp. Men Savannah har velat ge sin terapi en chans. Men nu efter att vi haft dessa två tidigare punkter så kontaktar jag henne. Vi går på möte och hör vad hon kan tänka sig för hjälp till Savannah. Vi träffar henne iallafall och pratar sen får vi se vad Savannah känner.
5. Mindler- Vi får börja titta på dom, se vilka finns, vilka kan Savannah tänka sig, ta reda på hur funkar det?
6. Livscoach- Sedan när hon mår bättre kanske 1 år fram i tiden så anlitar jag en sådan till henne, som lär henne ett nytt sätt att se på livet…. hon är rätt negativ men det har med hennes ADHD diagnos att göra, har det en gång varit dåligt så är det alltid det. Man kan inte ens se det på andra sätt.

Så så ser min plan ut, nu tar jag över här…… vi skiter i BUP, det beror på vad de kommer fram till efter dagens samtal! Men nu ser jag min dotters överlevnad, hon vill verkligen leva, hon vill inte dö, hon vill ha hjälp……

Det här kom så passligt, skolan har försökt ställa upp, ordna men när det inte räcker så vet de inte vad de ska göra mer. Då står man där. Jag frågade om hon inte han får plugga på zoom eller teams, nej det går ju inte idag. Men det gick under pandemin! Dom är så stelbenta. Den här planen har vi och funkar inte den så vet vi inte vad vi ska göra… Kolla på detta.

https://www.aftonbladet.se/a/Mo97GM

Ja ja nu göra mig klar för dagen, uppdatera facebook, frillan och allt vad det nu innebär……

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: