Kallt igen

06.45
🌤 -17°C

Fan det small till igen, de här sista två veckorna har ju varit svin kalla!!! Nå helgen var det ju inte många grader men innan det 😦

Idag blir det träning med panschisarna kl 09, vi är ett stadigt gäng på en 15-20 st. Strong Nation på kvällen men där emellan träna till Zumba Gold. Vi börjar nästa vecka. Så nu blir det till att dansa igenom dom så gott som varje dag. Fast numer går det ju fortare att få in korrar, det krävs inte lika mycket som det gjorde förr och skönt är ju det när man har ca 60 korrar varje vecka!

Fint väder idag, hoppas det blir varmare till dagen men det blir det nog. Dt är ju den årstiden nu, kalla nätter och varmt på dagarna och så vill ju skoter och skidåkarna ha det. Då blir det skare och man kan vara ute på isen nu när solen strålar från en klar himmel ❤

Sovit så där…. kan inte kolla ef min klocka hade slut batterier. Men jag somnade rätt fort efter att jag gått och lagt mig. Men vaknade kl 03 av Oskarsgalan, tvn var på och då måste man ju titta lite. Men stängde av den vid 04 och somnade rätt fort. Klockan ringde 06.30 men snoozade en kvart så nu är det bråttom!!!! Måste in på facebook och uppdatera, sen fixa frillan, planera mag övningarna och iväg och träna.

Tjingeling

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: