Så skönt

Kl 07.00
☁️ -7°C

I natt har jag fått sova och hela natten, enda gången jag vaknade till var när Rasmus kom hem vid 02. Sen vaknade jag vid 06 och tyckte att hjälp vad jag sovit, klockan måste vara hur mycket som helst. När den bara var 6 så somnade jag om och vaknade en timme senare dö pigg 🙂

Lorren vann men det var ju givet, jag tror hon vinner allt. Hon är så jävla bra och låten är suverän. Smash in to pieces var oxå otroligt bra! Men jag gillade även Jon-Henrik, Marcus och Martinus och den lilla kopian Theoz, de var riviga, glada och poppiga. Hörde Finlands bidrag till eurovisionen, den var bra! Först tänkte jag vad är detta men bara efter några sekunder började man på nått vis gilla den. Men då måste man kanske gilla sån musik….

Kan bli en bra korre till toningen 🙂

Körde kids passet igår innan jobbet, dom är så super. Men nästa gång ska jag kolla att det inte infaller med något lov. Det faller bort 2-3 st helgen innan som nu sportlovet och helgen efter för att de är ute och gör annat och självklart ska de ju göra det i första hand, barn är alltdelens för mycket inne idag. Men jag ska kolla hur jag lägger nästa gång så de slipper välja eller känna att nu missar jag zumban.

Imorgon är det Strong Nation, tisdag toning, onsdag jobbar jag men sen på lördag kör jag sista kidsen. Då ska vi planera vilken låt vi tar till våra uppträdanden. Vi ska ju vara med på modevisningen och sen tänkte jag kolla med Hemstranden om vi kan komma dit och uppträda, kanske visa upp 3 låtar med kidsen. Sen tänkte jag om jag kör lite sittande zumba, kanske 3 låtar.

Ja ja nu facebook och sen göra sig klar för jobbet och Ida, jag kollade nästan hela, först lite grann här och där på jobbet och sen själva röstande hemma 😀 Där satt den!

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: