Sovit som ett….

Kl 06.30
☁️ -8°C

Kunde inte somna, vred och vände mig fram till närmare 04…. sen steg jag upp 06.30 så det blev inte många timmar. Just nu är jag inte trött men det kommer lite snare på dagen. Jag jobbar till 22, så det lär bli tuffa timmar innan jag får gå hem.

Zumba Kids idag, tar rasten före så hinner jag. Funderade på lek, vad ska vi ta, måste ta en som går fortare, inget ta fram, jox eftersom jag ska jobba direkt på. Spegeln kanske? Ja det får det bli.

Vi har café dag på jobbet idag. Köpte fika, jag var lite lat, det var min tur att baka 😀 Gjorde frågesporten klar igår eftermiddag. Sen tänkte vi väl köra lite på nya skärmen för dom som inte testat. Jag har inte testat så de får lära mig idag.

Börjat köra Gold korrarna, dom blir bra tror jag, det är en jag inte har kolla på, måste kolla hur det var…. annars hör man hur det ska vara i musiken, men till just en fick jag inte ihop det. Men kollar den så kan jag det sen.

Ja ja nu ska jag på facebook och uppdatera sen blir det att hoppa i kläderna och dra iväg 🙂

Ha en fin helg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: