Ryggen

Kl 08.00
☁️ -16°C

Jag vet inte vad jag gjorde igår men ryggen började bli värre under dagen. Jag fick ju onte för några dagar sedan, söndags tror jag det började. PÅ måndag var den lite stel och jag hade svårt att växla mellan golv och stående i Strong. Men efter passet kändes den mycket bättre och tisdags passet gick bra. Lite stel i vissa lägen. Men sen på dagen igår… jag rände runt stan med Savannah, då började jag känna av den mer och mer. Passet gick hyffsat, ont hade jag men det gick. Men mamma Mia när jag skulle i bastun!!! Först, hur får man av sig sockar när man inte kan böja sig? Glodde dumt på dom ett tag, hade hoppas att de av sig själv masar sig av min fot…. icke då, hände inte! Försökte få in tårna vid kanten av sockan men det är ju tränings sockar och de sitter tight. Nå tillslut lyckades jag ialf sittandes på huk att få av mig dom. Jaha men då kommer vi till tightsen… japp, av med dom till knäna gick något så när men sen…. jag började trampa in i grenen växlade fot så jag fick ner dom, sen när de låg där så stod jag på det ena benet och drog ut den andra men faaaaan så långa tights kan bli. Det tog sitt lilla tag att få av sig kläderna, men belöningen är ju bastun.

Att klä på sig igen var ju nästa problem då, trosor, försökte få dem i en ring på golvet så att jag bara kan kliva in i dom, jepp, lyckades men sen då? Stod så bredbent så att de var spända och sen började jag att masa upp dom, ena benet, andra benet, vid knäna så tog jag ett sko horn och drog upp dom så jag nådde dem utan att måsta böja mig allt för mycket.

Men sen resten av kvällen, sätta sig i soffan, röra på armarna, ta nått från bordet, andas, det kom som små kramper i ryggen mellan varven. Tur att jag har en motor säng så jag kan sitta och sova. Men efter en stund vill man ju ligga så jag fällde ner den. Det gick ju bra bara jag kommit ner och fått mig vänt åt önskat håll. Men vaknade ju så fort jag försökte vända på mig eller ens ända benställning!

Idag är det lite bättre men jag vet inte om jag kan jobba, avvaktar ännu, vi får se. Måste sjukanmäla mig strax om jag inte ska jobba idag.

Det handlar inte om att jag lyfter för tungt, det kan smälla om jag bara böjer mig lite. Som en gång då jag skulle böja mig och ta upp min mobil från scenen. Det håller i sig i några dagar, sen blir det bättre. Kanske jag måste ta en dag för att bara vara, vi får se, ger det en timme innan jag sjukanmäler mig.

Idag ska vi iväg med Jussa och ändra på min låda så jag slipper lyfta i grejer, han ska vända på den så att locket blir som en dörr istället. Då slipper jag lyfta högtalaren så högt så det blir nog bra.

Ja ja nu ska jag vidare i etern, ska fixa frillan, slåss med kläder och sockar innan Jussa ringer och säger att han är redo.

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: