Ledig idag

Kl 07.00
☁️ -22°C

Nu har vi kallt, det började ju för några dagar sedan och ska håll i sig hela helgen, lie varmare på dagarna men nätterna är kalla ner till minus 24! Dom här dagarna är det längst ihållande kalla väder vi haft denna vinter. Januari som brukar vara kall, då hade vi mellan 0 till minus 5 typ hela tiden.

Jobbade på dagen igår, pass på kvällen. Jag gillar ju att börja vid 19 tiden, det passar mig, då behöver jag inte stressa hem efter jobbet byta om och nästan dra iväg på en gång.

Lite små virrig igår… jag har en låt Dark Horse som jag tog in förra vecka, måste gå igenom den ordentligt, den sitter utan sticks i händerna men sen när jag tar sticksen händer något 🙂 Måste kolla lite extra på den. Annars gick veckans låt kanon och den mottogs väl av mina deltagare, de gillade den. Lotta kom fram, såna här låtar skulle vi ha hela tiden, hela passet, den var jätte rolig. Men hög intensivt i en timme, jodå visst skulle det gå, jag skulle tycka det var kul men skulle deltagarna palla? Jo dom är envisa som bara den så en klick av dom skulle ge järnet 🙂

Nu idag ska jag köra igenom alla Gold korrarna för första gången…. sen blir det dom nu fram till vi startar…. vilket är snart HJÄÄÄÄÄLP!!!! Sen när jag fått koll på det så ska jag börja forska i det nya jag tänkte komponera ihop. Sen har jag anmält mig till Zumbas ny Cirkl, så den ska jag oxå göra inom kort. Sen får vi se vad jag gör med den.

Ja ja nu in på facebook en snabbis, sen frillan och så korrar.

Ha en fin dag i kylan ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: