Kallt som fan

Kl 04.30
🌑 -22°C

Fasiken så kallt!!! Och det skulle det väl vara i några dagar nu. Nå om det är kallt så kommer ingen snö 🙂 Bilen är i frico som vi alltid sa, alltså i motorvärmare. Inte för det den är bra att starta men det är ju inte bra vare sig för miljön eller bilen att starta den efter att ha stått i så kallt.

Tur att vi har kamin, inte för att den nu hjälper till så mycket, den värmer ju upp övervåningen, de öppna ytorna så vi behöver inte ha på element. Men den håller ju inte värmen som en bakugn till exempel. Men vi eldar ordentligt på morgonen och sen till natten om vi vet att det ska bli kallt. Jag stiger ju ofta upp och pinkar eller dricker vatten på natten så då kastar ja i en klabbe om vi eldar. I natt hade det nästan hunnit slockna men jag fick upp brasan iallafall. Det är ju som mysigt när det sprakar, Finn och Roffe ligger ju oftast framför brasan och myser tillsammans. De andra katterna ligger inte lika nära, de ligger på mattan bakom sängarna, men det kan ju bero på att de inte får komma dit, det är lite hierarki där kanske.

Körde mitt Strong pass igår. Jag har ju så jävla ont i ryggen så jag var lite nervis hur det ska gå. Allt annat gick rätt bra förutom när jag ska tex stå i ½ bear position, dvs ett ben fram och det andra bak och sen växla i benen eller att hoppa upp och sen ner i planka. Jo det går bra att komma ner i planka men sen att komma upp, det var ju en annan femma det. Var tvungen att komma för långt ut med benen för att komma upp. Men allt annat gick bra. Det släppte faktiskt lite i ryggen, var mycket rörligare efter passet och jag hade inte lika ont. men det kanske var endorfiner som gjorde det 🙂 Lite små öm i ryggen idag men inte alls som igår.

Jobbade till 17, sen snabbt hem, byta kläder och så till C hallen. Efter det så var det bastu och prat med familjen. Jag har köpt en overall av en i Kalix åt Savannah och vi var lite nervösa att den inte passar men det gjorde den. Den var tom lite stor. Det var en kill S och de är ju rymligare än en dam. Men det gör ju inget då får man kläder under, det var en skal overall och det är ju nästan bättre än en vadderad. Man kan öppna, ta bort ett lager kläder om man blir varm, det är svåra att ”kyla” ner sig i en vadderad utan att riskera att bli sjuk. Fast den har ju sina fördelar den med förstås. Men hon är nöjd och tycker den var snygg. Jag ha beställt nya skoterskor oxå till henne. Förra helgen då de var ut så hade hon lånat ett par skor av Emil men då blev någon kille blöt och tog dom så hon hade sina uggs…. hmmm dom är kanske inte optimala i skoteråkning och på isen. Men nu så, nu har hon egna dojor. Det är ju inte kul att vara ute när man inte har kläder för det man ska göra. Inte här uppe var vi har mycket snö och kyla.

Idag blir det jobb kl 07, sen pass ikväll, toningen på tapeten. Det är så jäkla roligt och ofta fullt. Men då har jag några platser kvar att öppna, måste ju ha sticks till alla. Men det är roligt, folket börjar hitta tillbaka till träningen. Vi var 9 bokade på Strong igår!!! Men då hade mina nya tjejer inte hajat detta med zoom och live i lokal. De trodde jag bara kör på zoom, men bokat live…. och då fick de ju ingen länk. Och jag hinner inte börja med att skicka och tjorva innan passet. Måste starta 18 för det kommer folk efter mig. Nå nu vet de hur de ska göra.

Ja ja nu in på facebook snabbt och sen blir det frillan och jobbet 🙂

Ha en fin dag i kylan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: