Zumba Kids

Kl 06.15
☁️ -3°C

Klockan 10 idag får jag dansa med mina underbara zumba kidsare!! Dom är världsbäst! Jag ska ha med mina nya grejer så vi får bygga hinderbanor Och leka lite i dom, måste bara bygga dom själv hemma så jag får en ide om hur jag ska göra. Det kommer att bli en rolig dag 🙂

Efter kidsen ska jag ner på stranden en stund, vi har Öppet hus, det är ju Vinterglöd och vaken är med i det. Så vi ska vara där och göra lite reklam för vår fina vak. Den har verkligen blivit en succé.

Men först tänkte jag börja med att skriva en Gold korre, fan det är ju dags snart och jag har bara warm upen klar!

Var iväg med en kompis igår som kollade på lägenhet, den var jätte fin, den kommer nog att bli bra skulle jag tro. Pian kom och vi var och käkade på Tinas, så gott, spagetti och köttfärssås. Jonte och finaste lilla Freysingen kom en stund oxå. Hon lärde sig att säga Pia, så hon lät Piapiapiapia när hon och Jonte klättrade upp och ner i våra trappor. Jag och Danne var sen och handlade, köpte kattmat, hundmat och lite åt oss oxå förstås. Danne är så bra på att laga mat, han har kommit på att det är jätte kul så han gör lite stor/långkok, smarrigt. Så efter maten blev det till att bada Finn. Det är ju inte hans roligaste sysselsättning, sur och försöker skrämmas med elaka och högljudda jamanden. Men han står nu fint där tills att jag tvättat honom. Sen blir det rensning av klor och kloklipp och slutligen rensar vi öron och rumpan, så de är fina de med 🙂 Efter det så drar Finn, sitter och blänger och gillar inte oss på en halv timme men sen kommer han och kryper upp vid oss för att sova en stund. Han är så len och fin när han fått bada. De får ju så mycket geggamoja liksom bakom klon inne i hudvecken där klon dras tillbaka så det tar sin stund att fixa till den gode Finn. Efter det var det tv och sen somnade jag skönt…. för att börja vakna av och till vid 04!

Jag ska sedan till mamma tänkte jag en snabbis, sen blir det korrar för hela slanten 🙂

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: