Oooh ledig

Kl 07.15
☀️ -3°C

Fy tusan vilken jobbig arbetsdag det var igår!! Jag var ju så jälva trött, hade inte sovit många timmaroch det börjar ju att kännas på eftermiddagen. Sen var det mycket som hände på jobbet, mycket att hålla reda på, samtal, skrivande, springa fram och tillbaka så men blev trött av bara det. Tur att ma hade koll fast att hjärnan redan var trött när man kom dit!

Men idag är det ledigt, så skönt. Jonte och Freya ska komma sen en sväng när hon sovit lunch. Sen ska vi ut på stan jag och Danne och shoppa lite. Normal har ju öppnat i Torneå så vi ska dit en sväng med.

Korrar blir det hela helgen, Gold måste ner på pärnt…..Sen lämna in min pärm till Camilla…

Ja ja nu vidare i etern

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: