Hjärnan snurrar

Kl 07.30
🌤 -1°C

Sovit som ett arsel. Somnade tidigt men vaknade först vid 01 sen vid 03 och efter det kunde jag inte somna om, var vaken i över två timmar, vred och vände. Hade ont i nacken och nu känner jag att jag har ont i överdelen av ryggen, ryggraden. Nå det går över, har vilodagar nu fram till måndag eller nja zumba kids på lördag 🙂 Men för övrigt inga andra pass.

Passet igår gick bra tom nya låten fast att jag knappt hunnit köra igenom den men den gick bra ändå. vi var 10 på plats, roligt. Jag har ju mina nya tjejer från Eritrea, de har lite svårt med att boka sig så de dyker ofta bara upp 🙂 Igår fick jag två av dem att göra en profil och anmäla sig. Annars är det ju inte så viktigt men just på toningen så att sticksen räcker och Strong, då kör jag ju hemifrån ibland om det inte är nog med anmälningar på det.

Jobb idag, börjar kl 11, jobbar till 21… usch nog är jag less på detta jobbande. Sen är jag ledig tre dagar men sen börjas det igen 6 av 7 dagar…..

Ja ja nu ska jag in på facebook en sväng, sen fixa frillan och så hämta Savannah från hennes möte.

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: