Huvva

Kl 07.10
☁️ -1°C

Alltså nu börjar man se artiklar där det står, så skyddar du dig mot ett kärnvapenkrig! Usch och fyyy vad hemskt. Men det är ju inte alltid dödligt, det beror ju på hur nära man är bomben. Tillräckligt nära så pulveriseras man! Men källaren är en rätt säker plats för allt ovan jord blåses bort av tryckvågen. Men sen ska du ha en säker gång ut och det har ju inte vi, bara små källarfönster…. tänk om man skulle gräva en utgång. Jag har ju velat ha det tidigare. Ner i Dannes prylrum skulle det funka…. kanske vi skulle titta på det. Det skulle inte behöva vara en fullstor dörr men att det är en flyktväg ut. Min prepparhjärna är i full gång 🙂 Sen måste man ju ha ventilation, in och ut luft, den ska gå att täppa till ifall det kommer gas. Sen i ett kärnvapenkrig följer strålning…… Jag måste gå igenom maten oxå vi har där nere så att den är fräsch, kolla datum, köpa lite nytt. Vatten har jag på balkongen men det behöver bytas nu. Det har ju tinat av och till så de ska jag oxå fixa och sätta i frysen istället. Vi skulle behöva en till stående frys med locket upp, inte så stor men ändå en som rymmer vattnet…. måste fixa det oxå. Tänk att man håller på med sånt, förberedelser för krig…. obehagligt.

Var till Luleå en snabbis….hemma vis 17, pass kl 19.10, hann ju inte förbereda mig eller gå igenom nya låten så värst mycket så den blev som den blev men bättre lycka nästa gång 🙂

Idag blir det jobb kl 12-16, sen pass kl 18. Nä nu ska jag kolla efter en ny låt till zumban. Men vilken ska jag byta ut, vill ha in nått med fart. I helg blir det till att fixa Gold korrar….. i massor!

Har en del planer för framtiden…. en hel del funderingar om vad jag ska göra. Hur ska jag göra? Funderingar på nya saker, nya pass…. Alltså det är svårt detta, vemodigt….. nå tiden visar väg, så är det.

Ha en fin dag vänner

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: