Luleå

Kl 07.00
☁️ -3°C

Det bir en snabb tripp till Luleå idag, vi har ett möte kl 15 men sen direkt hem, jag har pass på kvällen. Så det blir bara snabbt dit och sen hem.

Körde Strong igår, det brukar vara 2-3 i lokalen och ialf 4 på zoom. Men nu var det ingen bokad i lokalen, det var bara zoomare så jag bestämde mig i sista minuten att ändå rigga upp hemma. Jag brukar gå till lokalen iallafall men nu var jag trött efter jobb helg och zumba event. Så det var rätt skönt att bara rigga upp i hallen hemma.

Jag funderar en del över Strong hur ska jag göra? Jag har ju kört strong sen 2016, till hösten i 7 år! Men jag vet inte hur jag ska göra med det…. det är tufft att få folk att ens våga prova. Jo det är tufft men det är ett skit bra pass. Men många säger att de inte tror de orkar….. eller är det så att det är ett tråkigt pass, jag kanske inte är bra som instruktör, visar kanske inte nog bra, babblar jag skriker jag för mkt? Jag har ju mina dagar visst och gör sämre pass men oftast måste jag säga 95% av gångerna gör jag inga missar när det kommer till Strong. Kanske det inte är inspirerande med en halvfet åldrande kärring där fram?

Strong är något som kräver att man jobbar för passet, folk liksom bestämmer sig inte bara för att nu ska jag börja med det. Nej man måste få dom att bestämma sig för det. Ibland känns det som om att jag ger upp, men jag älskar det själv annars hade jag slutat med passet för läääääänge sen. Men nu har jag börjat snegala på lite annat… kanske jag kör på det istället. Ska kolla lite hur jag kan lägga upp ett pass…… sen test köra själv. Läsa lite om det, vad krävs det, vad ska man tänka på osv. Men jag vet inte, det tar emot att släppa Strong, undrar varför?

Ja ja nu in på facebook, sen kolla en ny korre, träna korrar och sen iväg till Lulääää

Ha en fin dag mina vänner

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: