Trött som fan

Kl 04.30
🌑 -7°C

Alltså så jäkla trött!! Började ju jobba 07 igår. När jag sen kom hem så somnade jag i soffan, sov av och till fram till 22, gick sen och la mig. Sov som en stock hela natten! Jag börjar ju 07 idag igen så när klockan sen ringde så orkade jag inte upp, ställde fram den en halv timme! Men det betyder att jag får sno mig på nu, hinner inte sitta i lugn och ro med bloggen… det blir bara en snabb en idag.

Jävla LAM Sverige!!! Lyssnar ju på P4 samtidigt som jag sitter här och de säger på nyheterna att hoten mot Sverige om terror attacker har ökat markant sen Pauldans koranbränningen utanför turkiska ambassaden förra månaden. Säpo säger att de ser en markant ökning i deras flöden om att de planeras från olika organisationer som al qaida och IS! Hur fan kan man i ett läge som detta, vi har ett värlsdkrig i farstun, det är turiket som sitter med den sista rösten om vi ska få komma med i Nato eller inte….. ja men vad gör ”vi ska vända andra kinden till” landet Sverige, ja men vi låter Pauldan bränna en koran utanför Turkiets ambassad….. så smart!!! Ja men någon kan ju anklaga oss för något!! Använder de bestämmande inte huvudet alls????

Ja ja nu blir det att skicka länkar, Strong Nation ikväll, toning imorgon och zumba på onsdag. Så fullt upp med andra ord 🙂

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: