Vilken dag!

Kl 04.15
🌑 -11°C

Alltså vilken dag det var igår. Startade upp med Zumba Kids, 5 sjuka eller på resor, ingen skjuts. Men vi var ändå 8 stycken barn på plats. Mina tankar var ju på masterclassen så nån freestyle slapp in 🙂 Men det gick bra ändå. Klockan 11 var Rellu och Markus från finland på plats och vi kunde börja göra lite iordning inte för att det var nu så mycket att fixa men lite ändå. Vi kunde starta ganska prick 12. Då började vi med att presentera var pengarna skulle gå, vi ville stötta Päivi som fått cancer och inte nog med det, hennes mamma fick samma diagnos månaden innan. Så 4000 kr fick vi in och en lite överraskning har vi till henne. Vi har pratat med Micke Westerlund som är en lokal smyckes designer, de ska designa ett smycke ihop som sedan kanske går till försäljning. Så bra.

Det var så jäkla roligt, fullt ös från början till slut. Det var en riktigt bra masterclass, alla tyckte det. Lite besviken är jag att så få av mina zumbisar var på plats, bara 4 stycken så tur att finnarna kom iallfall. Fast sen var det några Happisbor som jag inte visste alls vilka de var. De kanske zumbar i Torneå. Nå jag vet några av mina som var på väg var sjuka. Men med handen på hjärtat så trodde jag det skulle bli fler….. 😢

But its their loss, vi hade skit kul!! Lite foton, finns maaaassssor

Ja ja nu ska jag strax infinna mig på jobbet så dags att hoppa i kläderna, räta till frillan och sen dra iväg.

Ha en super söndag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: