Idag smäller det!

Kl 06.10
☁️ -10°C

De hade ju lovat plus grader till idag eller var det till imorgon? Ja de lyser med sin frånvaro iallafall!

Jobbade igår, slutade kl 17. Kom hem, käkade och sov en skvätt. Kollade talang, lite skräp har det blivit, inget vidare bra i år. Det är ju som ingen rim och reson i vad de tar ut mellan varven. La mig vid 24 och somnade rätt snabbt. Vaknade vi 03, Roffe morrade, Finn hade kommit i sängen, han bryr sig som inte mer om Roffe men Roffe är ju rädd. Så jag fick sätta in Roffe på dasset, Finn började spetsa öronen lite och för att hunden ska känna sig säker så fick han gå in bakom galler. Och när jag tittade på honom och frågade, vill du gå på toan så rusade han in där.

Idag blir en rolig dag. Först har jag zumba kids, sen efter det klockan 12 kör vi igång med vår Masterclass, det ska bli så roligt. Vi är 7 instruktörer och en Zes så jäkla roligt. Efter det går vi direkt och badar i vaken och sen ska vi väl och käka någonstans. Direkt efter middagsbordet blir det att åka iväg och fira Theo, han har fyllt 18 år ❤

Sen tänkte jag försöka hinna med fammos Freya oxå idag. Men det beror på när vi är klar hos Theo.

Ja ja nu ska jag in på favebook och peppa upp folket, sen fixa frillan, gå igenom kidslåtarna, sen mina låtar och packa väskan och iväg 🙂

Ha en zuper zumbig dag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: