Det har gått lite framåt

Kl 06.00
☁️ -12°C

Usch det var lite kallare idag igen. Nå det är snart slut med detta kalla.

Hade svårt att sova, kollade tv en stund, somnade, vaknade så där höll jag på. Kollade runt på facebook en liten stund vid 03, somnade vid 04.30 först. Klockan ringde 05, ställde om den till 06. Men jag tror att jag sovit dåligt för att Roffe valde att komma och sova med mig som vanligt. Precis som han gjort ända sen han kom hit som valp. Men sen Finns sista attack så har han inte vågat, han har sovit på lilltoan bakom galler. Det har väl kännats tryggare för honom, han har ett så ängsligt litet hjärta min fina lilla voove. Men nu så visade han, nädu matte jag kommer med dig. Finn har hittat ett nytt ställe att sova på, jag har ju köpt två nya stora bäddar, en är vid min säng så han sover nu mest där. Han kommer till mig en sväng men går sen. Men direkt efter sista attacken tog det säkert 3 dagar innan han vågade komma. Jag vet inte om han var rädd att Roffe är där…. han har varit mer försiktig med Rolf nu, undrar varför… Men nu börjar ialf ordningen vara återställd, Roffe vid mina fötter om nätterna och sen ligger de tillsammans framför kaminen på mornarna.

Jag brukar kalla Finn för Greve Dracula, han ser ut som det när han fräser och visar tänderna. Han har ju en lämplig säng då….. i kistan 😀 🧛

Var ledig igår, fixade lite med min låda i lokalen, Jussa satt en kedja i väggen, så låser vi fast lådan i den så den inte går att dra runt. Jag har grejer på laddningen inne i lådan och när de drar lådan drar de ut kablen. Mitt headset är inte så bra och behöver laddas rätt ofta. Jag använder ju det när jag är på zoom. Men nu så, dra ut den om ni kan 🙂

Vi var till mamma, jag, Pia och Rasmus, det är rätt trevligt att sitta och umgås med henne. Nu är vi mer som i hennes lägenhet, inte hennes rum. Hon har toa på rummet, ett litet pentry, kylskåp så vi kan ha saker, fika och annat där.

Idag blir det jobb, semester imorgon, vi har ju MC, hoppas det kommer mycket folk, vi samlar till förmån för Päivi som oxå är zin som fått cancer ❤

Ja ja nu in på facebook, sen frillan och så jobbet 🙂

Ha en fin helg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: