Förbannad

Kl 07.45
☁️ -8°C

Alltså vad förbannad jag blev. Jag läser ju en viss tidning varje morgon. Klickar på en artikel som handlar om CUF:S Storstockholm. De har lagt ut en tiktok video om att legalisera knark. Och vilken jäva video sen, vill du ta lite kokain med farmor på terrassen, ta lite LSD för att komma bort från eländet en stund, då ska du får göra det och så håller det på!!! Alltså va fan säger de? Tänker de ens framåt? Ingen, inte någon som börjar med droger kan hålla det ”snyggt” fort blir det ett beroende. Och när du väl sitter där, ja då har karusellen startat. Jag har sett fina ungdomar gå från att vara duktiga i skolan, på fritiden, sporta, trevliga fina ungdomar. Jag har sett dem gå till smala skuggor av sig själv. De börjar göra inbrott, de hotar folk, de skadar folk, de börjar langa, få dit fler som de sedan kan sälja åt. De drar kriminalitet in i familjen, anhöriga blir hotade när skulderna växer och de inte mer kan betala. De ser inte sig själva, det är ju alltid någon annans fel att de sitter där de gör. De får en förvrängd verklighets uppfattning, tappar allt. De blir sjuka på alla sätt. De blir våldsamma. De lever bara dag för dag, inte bara för sig själv utan för alla anhöriga som står bredvid. Vi vet inte när vi får meddelandet om död. Har de någonsin sett en familj där det finns droger? Har de någonsin sett hur en sådan familj lever? Hur mammor och pappor kämpar för sina barn? Har de sett hur det ser ut i ett sånt hushålle? Har de funderat över hur egentligen ”knarkaren” mår? Tror de att de bara vill komma bort från eländet en stund, mysa på altanen med farmor över en lina? Har de tänk på hur de mår psykiskt och vad det kostar samhället under tiden de vill mysa lite med LSD?? Allt runt ikring den människan? Allt vad polisinsatser kostar, inbrott, rån, misshandel, allt de gör in nån knarkdimma, i en psykos? Sen kommer man till vården av dem, av alla som drabbats av dem? Har de tänkt hur deras anhöriga mår? Att man kanske inte kan ha kontakt med dessa personer, vilka val man måste göra som förälder? Sen vet vi som står bredvid säkert bara en bråkdel av allt annat som händer i den världen! Fy fan vad förbannad jag blev, jävla skit ungar som sprider sån jävla ogenomtänkt video! Argumentet att flytta knarket från gatan in i ens skafferi??!!! Vem fa vill ha det i skafferiet?? Att legalisera det för att de kriminella inte ska tjäna på det, att minska på allt som kommer med knarket på gatan. Men det är ju bara det att det aldrig kommer att stanna med mysstunden på terrassen!!! Bara efter en kort tid så har det gått vidare till ett beroende och då är det kört. Har du det då hemma lagligt, ja då behöver du ju inte att begå brott för att få tag på det. Men resten då? Allt det för med sig att vara hög?

Nu är vi så lyckliga så knarket har kunnat för 4 år sen flytta ut från var familj. Men tiden med det och vad det förde med sig för oss… vi jobbar nu med det som följt med, med bla slattarna av allt som hänt. Vi i vår familj, den drabbade med sin familj, det hänger där i ytterkanterna, livet hen valt bort. När ska de få slippa titta över axeln, ha dörren låst, ett ständigt säkerhetstänk? Inte vara för offentliga i medior? Jag har mycket som hänger på mig, många tankar om vad jag kunde ha gjort annorlunda, mina val jag tog för att skydda min familj och de två små barn jag hade hemma? Var alla mina val rätt, var dom smart, kunde jag gjort nått bättre? Detta brottas jag med varje dag. Varje dag står jag med tankar, varje dag försöker jag hjälpa, varje dag brottas jag med sviter från det som var då….. Men det är saker jag går in för till 100% jag kommer att gå på, stå upprätt tills jag vet att allt är lugnt, att allt är så bra det kan bli, att jag kan släppa taget….. jävla skit CUF vad sur jag blir, sån okunskap!!!!

Nå niin, dags att ta ner blodtrycket och börja andas igen! Ledig idag…. undrar om jag har nått planerat? Känns som jag skulle vara nånstans… får kolla min almanacka. Skönt med lite varmare väder! Så nu blir det att svänga förbi facebook, sen fixa frillan, fika, jag är hungrig. Sen får vi se var dagen tar mig, ska upp till morsan en sväng ialf.

Simma lugnt

6 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Anders
  Feb 23, 2023 @ 12:42:01

  Alltså va fan är det för fel på folk idag, legalisera knarket……. i helvete heller. Byt ut medlemmarna i CUF Stockholm.

  Svara

  • Anna
   Feb 24, 2023 @ 08:37:48

   Ja men så jäkla idiotiskt! Undrar om den lymmeln ens fattar vad han säger, såg ju inte en dag äldre ut än 16!

   Svara

 2. Pian
  Feb 23, 2023 @ 18:16:14

  fy fan!!! vad är det för fel på folk?? hur tänker dom??? ja, man har ju sett eländet på nära håll och vad det för med sig….död😪

  Svara

 3. Ethel
  Feb 23, 2023 @ 22:25:25

  Ja jäklar såna tok det finns inom politiken, och ett ungdomsförbund som ska vara vår framtid.
  Nä nog borde de skärpa till dig å det rejälaste.
  Hoppas C tar tag i avarten på det bestämdaste och ser till att få ordning på vad det sprids för budskap.
  Bra skrivet av dig Anna

  Svara

  • Anna
   Feb 24, 2023 @ 08:41:05

   Ja jag kände att det var så jäkla oigenmtänkt hela jäkla filmen, ta lite kokain med farmor, ta lite LSD för att slippa eländet en stund!!?? Alltså få det att låta som om de skulle dricka ett glas coka cola! De vet inte vad de pratar om, det vet inte vad ett missbruk gör med hela familjer! Säger som du hoppas de tar tag i sina slynglar i CUF!

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: