Tidig jobb dag

Kl 04.15
🌑 -23°C

Men fyyy satans så kallt, var kom det här ifrån? Vi har inte haft så kallt sen julafton! Nå till på söndag har de lovat plus grader?! Så det hoppas vi på. Det ska ju bli varmare redan imorgon, på lördag bara några minus grader.

4 nya som köpte kort igår, vad kul! Det går sakta men säkert uppåt på passen. Det är skönt, tänk i januari så var vi 4-6 personer på passen, ibland mindre. Idag är vi iallafall 10. Jag håller på att klura på ett nytt pass… men det enda är ju då att jag säger bort Strong och det vet jag inte om jag vill. Det finns vare sig tider eller ork att hålla fler pass. Eller ja nog skulle jag väl orka men jag vill inte köra på i det tempot jag haft under åren. Då slutar det att vara kul oxå, då blir det bara ett måste. Nu håller jag på att lägga allt på en lagom nivå. Jag vill inte stressa mig till att antingen hålla pass eller jobba om kvällarna. För så var det. Jag hade ingen ledig tid. Ja onsdag om jag var ledig enligt schema men det var inte så ofta det. Jag hade ju pass på helgerna oxå och då även om jag jobbade. Jag började eller slutade med rast så att jag kunde hålla mitt pass. Jag kör heller inga dubbelpass längre. Så nu när Gold börjar så får fitness passet ligga på hyllan under tiden.

Jobb nu kl 07, sen pass på kvällen. Måste ta ut en ny korre, ska kolla om jag hinner byta ut uppvärmningen idag. Passet igår gick kanon. Fast stressnivån steg nått enormt, jag hann inte börja få upp mina grejer förrän typ kl 19 och det är ju en del med scenen och zoom. Så vi startade typ 19.13 och då hade jag glömt att dela musiken men ef halva uppvärmningen så ficeller k jag på den! Det tar sån jäkla tid att få upp allt. på 5 minuter ska jag få upp scen och zoom plus koppla alla kablar, stativ, mikrofon…. det blir lite stressigt. Sen måste jag ju vara klar i tid för nästa pass. Stressade som en idiot när jag var klar, då hade jag dragit över litegrann. Stängde ner zoom, började rycka undan alla grejer, då kom jag på, vi behöver inte stressa, det kommer ingen efter mig på tisdagar, puuuuuh! Idag kommer pingiskillarna efter mig men då kan jag smyga in medan de före mig oxå pingis och börja lasta upp, håller mig i mitt hörn. Så allt är klart när de slutar så drar jag scenen på plats och ställer bara fram allt. Men då är det färdig kopplat!

Ja ja nu ska jag uppdatera facebook, fixa frillan och sen dra iväg till jobbet. Ledig imorgon men sen startar helgen… 09-18 på fredag, 07-19 lördag, söndag och sen ännu måndag 07-16

Ha en fin dag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: