Det blir bråk i källaren

Kl 06.15
☁️ -14°C

Fan det var kallt i morse! Usch, gillar ju inte det. Nå det är nattkallt sen blir det varmare under dagen, det hör ju denna årstid till.

Det är när det blir bråk i källaren som Finn reagerar. För en stund sen rök två katter ihop i källaren, det blev egentligen bara lite skrik och morrande men Finn stack direkt och när han inte kommer åt katterna där nere så tvärvände han och var på väg mot Rolf! Men Roffe har lärt sig, ha drog genast in på dasset och jag hann upp och mota Finn. Finn lyssnade nu, han fick inte tag på Roffe denna gång. Attacken var mycket mildare och han var kontaktbar, ingen killing machine on a mission. Men det kom ju just när Roffe börjat lite att lita på Finn igen, så nu ligger han på dass och vågar inte komma ut. Men det tar ett tag sen glömmer han. Men nu är det solklart, det är honan. Hon har börjat gå ut löp och irriterar Bamse lite mindre, tror det är Bamse som fräser för att han blir sur på hennes uppvaktning. Hormonerna har börjat lägga sig. Det var samma sak här om dagen, hon skrek i källaren och Finn drog genast dit som den Gestapo chef han utnämnt sig till! Men då gjorde han ingen attack på Roffe. Så jag haver förtröstan, bara löpet är över så blir detta bra. Sen blir det kastrering av den jäkla honan.

Seniorpass på morgonen, flera sjuka men vi var säkert 15 ändå. Det går bättre och bättre, fortfarande lite virrigt men det går framåt. Dom är otroligt duktiga och starka måste jag säga. Sen var det jobb hela kvällen så inget Strong pass.

Idag blir det däremot pass, vi kör toning! Så roligt, det är ett tufft pass men så jäkla roligt. Måste ta ut en ny låt, tänkte hinna med det under dagen nånstans 🙂

Ha det gott vänner

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: