En härlig dag

Kl 06.15
☁️ -5°C

Fan ska iväg på träning, seniorerna på morgonen men dagen får starta med lite EveryBody skotta, som Danne döpte det till för många år sen för att få ut mig och skotta 😀 Det var en plogvall bakom bilen nå nå tar bara där så tar jag resten när jag kommer hem.

Var till mamma igår igen med Pia och Annika, Vi satt väl där nästan två timmar, Petra, Janne och Saga var oxå med. Idag var hon piggare, Rolf ville hälsa på henne och naturligtvis klöste han, han är ju så jävla nervig och trampar och kan inte va still så hon fick ett sår på fingret, hon är ju så skör och spricker så lätt.

Efter det for jag till Vojakkala och hämtade Savannah så for vi och handlade. Handlade lite mer så vi klarar oss hela veckan, ja kanske vi måste hämta lite mjölk.

Ingen Strong idag, jag jobbar så det blir att träna panschisarna och sen hem och kolla korrar, måste skriva om lite där jag skrivit fel på Gold warm upen. Sen göra en till till Gold kanske, vad ska jag ta till toningen…. måste glotta sen blir det en till den vanliga zumban med.

Rellu kommer idag, hennes buss går strax mot Stockholm sen landar hon i Luleå kl 13. Det ska bli roligt att se henne igen, det är ett tag sen nu. Hon har lite möten när hon kommer hit, spännande hoppas de ger något. De ska ju flytta tillbaka hit efter sommaren. Hon har lovat stanna på sitt jobb under sommaren, de har flera stora bröllop och sen nån kunglighet som kommer till Sverige som skulle äta där Rellu jobbar eller om det var på nått slott där hon jobbat tidigare… äsch inte vet jag men Rellu ska jobba där ialf 😀 Marcus utbildar sig till elare så han är oxå klar sedan med sitt så då kommer de upp. Hon ska titta på lägenhet nu ox när hon är här. Vi håller på att planerar vår MC på messenger, vilka låtar vi ska ha och så. Fasiken så roligt det ska bli, vi är 8 instruktörer 🙂

Nä nu ska jag in på facebook en sväng, senhoppa i träningsbrallan och så iväg på styrkepass med Happis starkaste panschisar 🙂

Ha en fiiiiin måndag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: