Härlig premiär

Kl 08.00
☁️ -5°C

Vilken zumba kids premiär, det kom 3 barn till som jag inte hade koll på, så vi blir 12 eller jag får det till 13 egentligen… är det någon till jag missat där, får kolla mina papper igen. Jag såg på evenemanget namn som jag inte kände igen men när jag skulle kolla upp dom och skicka meddelanden så hittade jag inte dom under vare sig ”kommer” eller ”intresserad” Men de kom iallafall, så roligt. Två av dom var killar och det är alltid uppskattat, jag blev jätte glad. Sen en liten tjej till, så söt. En är bara 4 år och de har alltid liiiite svårt att hitta sin roll men de gör det tillslut. En av tjejerna vete gudarna om hon kommer tillbaka….. hon var lite osäker och var lite ledsen. Jag har regler när vi kör, vi har dricka paus efter 5 låtar, sen kör vi resten, leker och har cooldown. Har jag inte regler och en börjar pissa så ska alla pissa och då hinner vi inte klart i tid. Jag är ju inte alltid ledig, jag jobbar ju ibland. Och det funkar inte att alla springer hit och dit. Så de har lite svårt att acceptera att de inte får gå ut om ingen vuxen är där och följer. Vi dansar när vi dansar, vill man inte dansa får man gå av och sitta en stund. Men inte två tillsammans, då blir det annan bus och då blir de som vill dansa störda. Så det är en del i kids, att våga ha regler. Men de är så roliga och de som gått med mig ett tag har blivit jätte duktiga.

Kom sen hem, hämtade andan en stund och for med Dennis och tittade på en lägenhet. Men jag tror inte det var något för honom, han är ju ensam och bara hyra skulle vara mellan 9000-10 000 och det blir för dyrt. Nå han ska ju avgöra men jag tror inte det blir den. Men läget är super, tre uteplatser, det är inte illa.

Efter det for vi till mamma, jag, Rasmus, Annika och Emil, sen kom Pian och Tomas oxå. Vi hade en trevlig stund men hon var trött, så vi lämnade henne vid 16 så hon fick sova. Sen hem, handla lite och iväg till Jonte, han har fyllt år så vi var på lite fika, Dennis kom oxå. Sen hem en liten sväng, jag har bara hunnit sätta ut Roffe och pinka mellan varven och det sista innan jag fick lägga mig raklång på soffan en sväng blev Lei Lani. Vi var och käkade med Annika och Tomas. Sov som en stock i en och halv timme! Vaknade i lagom tid till mello. Dom var ju bäst igår Marcus och Martinus men de gick oxå vidare direkt och sen Paul Rey.

Idag blir det att ägna sig åt Zumba Gold, renskriva min warm up och ta ut resten av låtarna, sen är det bara att hugga tag i dom. Det blir lite av mitt göra idag…. ny låt till både toningen och zumban. Jag har ingen strong imorgon jag jobbar.

Jag var såt rött igår, trotts att jag sovit så länge på kvällen fatta på kvällen så somnade jag före 24. Vaknade kl 06 men tänkte, nej, jag stiger inte upp. 08 då var det dags, då hade jag ont i kroppen för att jag legat så länge! Men skönt och välbehövligt var det ❤

Nä nu in på facebook, sen ta tag i dagen. Känner mig full av energi. Det är väl för att jag sovit så bra. Vi tänkte fara till mamma idag oxå vid 14 tiden sen.

Ha det bäst alla vänner

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: