Yes, premiär!

Kl 06.30
☁️ -1°C

Stigit upp tidigt så jag hinner göra mitt innan jag ska stå i c hallen och ta emot barnen. Vad jag vet så är det tio anmälda, sen får vi se, vi har en 4 åring, kan bli knepigt men det är roligt att de som gått kommer tillbaka hela tiden. Jätte kul, får se om det är två tjejer som jag har pratat med kommer, de hade sån lust men får se då kommer de eller inte. Allt är klart… bara att packa väskan och dra ner men det är alltid lite förbereda och sånt. Leken är ju det jag tycker är jobbigast att hitta. Det finns ju inget i C hallen… men idag blir det bara så enkelt som musikstopp, jag gör det lite på mitt sätt så att inte barnen ska känna att jaaaa jag vann eller jag blev sist. Vi har musik, dansar hoppar springer och far sen stannar jag musiken och ropar ut något och de ska göra det. Jag har förberett och köpt in lite grejer till en hinderbana så det blir det gång 3, nästa gång har jag lite bråttom måste göra klart för vår masterclass. Så då får det bli någon lätt lek, skala banan eller nått sånt.

Det går ännu bra med Finnsan, inga fler attacker men vi stänger in honkatten på natten i Rasmus rum. På natten hörs hon mer, hon blir tuffare när det blir lugnt här uppe och kommer upp i trappan. Det är då Finn får ett spel. Men så är hon bara när hon löper, hon vill inte ens upp i normala fall. Roffe vill inte vara med mig, han känner sig ännu otrygg så han sover på lilltoan bakom galler. Då kommer inte Finn åt Roffe på natten och Roffe får sova. Men som nu sover de bredvid varann igen, återigen i varsin säng visserligen. men det är ju ett framsteg.

Ja ja nu ska jag in på facebook och uppdatera påminna mina föräldrar om att vi startar idag. Sen göra mig klar och iväg. Jag och Annika ska hämta mamma kl 13på prommis. Det är pimpeltävlingar nere på stranden idag så vi ska gå dit.

Ha en super lördag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: