Fan vad skönt, ledig!!!

Kl 07.15
☁️ -1°C

Gjorde mina djurgöromål, satte på tvätt, mina träningskläder, gjorde en brasa, läste tidningarna på nätet, det vanliga varje morgon. Haft lite meddelanden att skicka iväg, zumba, jobb samtal, schemor och lite annat 🙂

Alltså denna Finn och Roffe. Roffe har haft svårt att lita på Finn och det förstår man. Finn försöker verkligen visa att jag är inte farlig, han smyger förbi Roffe, kikar försiktigt in på toan där Roffe har parkerat för där är ju Finns älskade filtar och element. Men när Roffe morrar går han genast vidare. Nu la sig faktiskt Roffe framför kaminen och då kom Finn i en andra bädden med ändan mot Roffe, han rör sig försiktigt och går som en kameleont förbi Roffe. När han skulle lägga sig bädden så var det en tass, paus, näsa tass paus, han riktigt inväntade Roffe, får jag eller får jag inte. Jag fattar inte vad som händer i huvudet på honom. men jag tror det är Rasmus honkatta, så den ska kastreras helt klart. Nu är löpet snart över så det är nått vi ska ta tag i. Sen undersökningen av Finn att han är frisk, förutom FEEET då!

Ja ja nu ska jag in på facebook, uppdatera, fixa frillan och sen iväg till mammsen 🙂

Ha en underbar helg alla vänner

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: