Måndag morgon

Kl 06.00
🌑 +2°C

Stiger upp till plus grader, underbart! Ledig idag och vi börjar dagen med seniorträning. Satt igår och planerade på kvällen, skrev så allt är klart där. Bara att ställa upp allt.

Jobbade hela dagen går…. men nu är den helgen över, så skönt! precis när jag är på väg hem så ringer Rasmus, när kommer du, det har varit fight mellan Finn och Roffe!!! Va fan tänkte jag, hur kommer det sig?? Nå jag åkte hem och det var blod överallt. De vet inte vad som hände, ingen såg ju början men sen hade ju alla rusat till köket när de hör att det blir slagsmål, de trodde det var bara katter. Då ser de hur försöker Roffe ta sig undan och Finn attackerar och attackerar. Han hade bitit ett av öronen så det blödde som fan, ett bett i nacken och ett över ryggraden. Savannah hade tagit Finn och sattit sig på toan med honom, han hade morrat och varit på väg så fort någon öppnade dörren. Danne försökte titta igenom Roffes skador. Nå jag kom hem, det jag oroade mig mest över var Roffes öra, bara det inte blir blodöra av det då måste han opereras. Det började svälla lite i nacken men det har lagt sig nu. Sen tog jag ut Finn och vi gick igenom Finn. Men han hade inga skador förutom att en klo bara hängde kvar i liiite tunt skinn, den var av i roten, så den tog jag bort, den var helt lös. Sen satte jag Finn på golvet, Danne var beredd med vattenspruta. Men det gick bra, det var Finn som var spak! Jag trodde det skulle vara tvärtom. Roffe gick rakt fram till Finn, nosade honom i rumpan och lite på kroppen, Finn aktade sig? Han har fått sig en redig törn i sin kungakrona! Den är redigt på sniskan tror jag. Men jag fattar inte, jag trodde det var Rolf som skulle vara rädd för Finn men det är tvärt om.

Vi har försökt fundera vad som hände, hur det startade. Roffe vaktar sängen vid kaminen, Finn vill oxå ligga där. Och Finn brukar bara trampa in och lägga sig. Sen är han inte världens lättaste katt, han går ofta på Roffe och Roffe blir sur på det, det är klart det gör ju ont säkert, jag får ont när Finn trampar på mig. Jag tror att Roffe varnat och huggit efter Finn och Finn har blivit förbannad. De fick båda metacam igår kväll, Finn hade ont i tassen och Roffe säkert i örat. Tänkte så de får sova. Jag har gett nu på morgonen oxå. Natten gick bra, Finn har en bädd bredvid min säng, han har sovit i den, Roffe som vanligt under mitt täcke vid fötterna. Finn har inte kommit till mig i natt, han är rädd för Roffe. Så hoppas de blir polare igen snart, jag saknar ju min Finnsan när han inte sover och stör mig under natten.

Ja ja nu ska jag göra mig iordning och dra iväg till Aspen 🙂 Strong Nation ikväll, det ska bli jäkla så kul!

CU

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: