Sovit dåligt igen

Kl 04.45
🌑 -7°C

Fast nu kl 06.30 är det minus 4, det blir varmare och varmare hela tiden. Sovit som en kratta igen, det var likadant förra natten. fast denna var värre. Vaknade redan före 04, men försökte somna om. Men det gick inte, så låg och funderade ett tag på att bara ligga kvar men jag är inte så bra på det. Så jag klev upp kvart i 5!

Redan innan 05.30 så hade jag hunnit med att hänga tvätt, vika ner tvätt och sätta på en ny maskin. Alla djur fick ju sitt med mat och rengöring av sandlådor som sig bör varje morgon. Kaffet puttrade och det sprakade i kaminen. Livet är ändå rätt ok även så här tidigt på morgonen.

Dansat kids korrarna av och till, där jag hunnit, det blir inga problem. Vad jag har problem med är lekar!!! Vad gör man i en tom sal? Det finns några rockringar, mattor men inget annat…. jag ska gå och köpa lite små jox som jag kan bygga banor med. Sen får det bli danstopp, jaga färger, vara ett djur. Det fanns en boll där, skjuta i tunnlar, sixsacka med den? Ja nog vet jag jag hittar på nått.

Nu nästa helg ska jag börja med Gold korrarna, jag har warm up, skrivit den men jag måste renskriva den, den är ju den värsta!!! Sen har jag flera bra som jag hittat, måste börja sortera upp dom, en tango bla som jag gillade. Imorgon ska jag börja söka anmälningarna jag fått på kidsen så ska vi se hur många det blev…. startar inte om jag inte har 8 ialf. Måste göra mer reklam oxå.

Försökte ju titta mellon igår men jag är inte så fokuserad när det kommer till det men såg omröstningen och hörde lite här och där och jag gillade både Maria Sur och Panetos som tog sig vidare till final.

Ja ja nu facebook, jobbet kallar in en på ett tag……..

CU

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: