1a gången på nätet

07.15
☁️ -2°C

Hade tänkt dra mig till 08 ialf men jag vaknade när Danne for till jobbet, låg kvar en kvart men sen orkade jag inte längre. Sen var hjärnan igång, om jag stiger upp nu så har jag gjort klart alla morgon måsten till den tid jag egentligen tänk kliva upp… så då var valet inte svårt. Jag tjänar lite tid där. Jag jagar ofta tid för att jag ska få lite vila innan jag ska jobba, ha pass eller iväg på ett möte och så.

Idag läste jag första gången Haparandabladet som e tidning, jag har ju haft den länge där men i och med att jag haft den som papperstidning så har jag inte ens provat läsa den som e tidning. Men nu förnyade jag inte abonnemanget när de ringde, det har blivit så mkt finska i tidningen, jag kan ju inte läsa finska, halva tidningen är ju på finska så jag kände att jag vill inte betala över 1800 kr/år för det. Så då tog jag den digitalt istället.

Messade med Rellu och Monika igår och allt blir av, så nu vet vi det. Ja kanske inte utbildningen…. Allt har ju berott på hur Monika tänker, om hon väljer att inte komma om hon inte får anmälningar till utbildningen. Men hon sa, jag kommer vi har ju en MC att genomföra ❤ Nu är det bara att börja anmäla sig!!! Fan vad kul, det kommer att bli en kanon helg! Vad jag ser fram emot det! Jag riktigt längtar.

Var till mamma igår. Det första hon säger är när hon ser mig. Nå äntligen kommer du, jag har väntat! Här trivs jag då inte!!! Nå varför inte frågar jag? Nä jag saknar mitt gamla rum. Men sen efter ett tag blev hon på bättre humör, hon ville att jag skulle äta med henne. Men jag gillar ju inte fisk, det var lax. Så jag lovade henne att nästa gång jag kommer så ska vi köpa mat och äta ihop i hennes lägenhet. Tänkte slinka in en sväng innan jobbet idag bara jag hinner. Annars ska Pian dit hon med. Imorgon har de lite inflyttningsfest för henne, med smörgåstårta och Baileys.

Ja ja nu in på facebook, sen frillan och så kids korrar, körde ju igenom dom igår och de är lätta så några gånger till så sitter de rätt bra 🙂 Måste nu börja skriva Gold….. vete gudarna vad jag ska ta men det ordnar sig alltid.

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: