Lite besviken faktiskt

Kl 07.15
☁️ -4°C

Steg upp 07.15. Sovit dåligt…. livet är inte alltid lätt. Just nu känner jag mig besviken, det är sällan jag ber om något av folket runt i kring mig och när jag gör det är det inte så stora saker. Ibland behöver jag någon som lyfter, bär eller bara hänger med men det är inte nödvändigt att göra det när jag ber om det….. ibland tar det bara, oftast skiter jag i sånt och tänker jag gör det själv ändå. Men ibland tar det av någon anledning…… ja ja det är bara att ta av sig offerkoftan och gå vidare, nu var den på i 5 minuter det räcker så.

Hade mitt toning pass igår, så jävla roligt, det blev ett redigt ös!!!! Vi har en låt som bara är squat och jag ser hur fan brinner i deras ögon, de ska inte ge sig. Så starkt jobbat!

Vi var några på jobbet som började få upp hoppet om ett annat schema, ett med mer ledighet men det är klart då måste ju timmarna in på andra ställen så vi har två längre turer på 6 veckor och kortare raster….. men det gick inte. Så det är väl bara att fortsätta på det vi har nu. Men det känns inte bra, vi trodde faktiskt att vi skulle testa men tyvärr blev det inte så. Nå det är bara att jobba på tills det inte håller mer. Och för mig närmar det sig en sån punkt! Jag orkar inte längre med dessa 7 av 8 dagar, 6 av 7 dagar, 4 dagars helger…. nej det är en mardröm. Jag fattar inte resonemanget riktigt. Men alla har vi rätt att tycka, vi vet ju inte hur det ser ut i andras liv.

Idag blir det den vanliga zumban, det börjar vara mycket folk på den med. Roligt folk börjar röra på sig igen.

Nå niin nu in på facebook en sväng, sen fixa frilla och göra en ny korre. Jag har hittat vad jag vill ha så jag behöver inte söka 🙂

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: