Katstroftänk

Jag är tvungen att få skriva av mig. Ibland drabbas jag av ett jävla katastroftänk! Det är den ena vidriga bilden i mitt huvud efter den andra. Jag kan tex tänka på krig, hur det kan bli, vi blir våldtagna, Savannah blir våldtagen, de misshandlar Rasmus och mina andra pojkar. Gör mina barnbarn illa, mina djur…. usch jag får riktig panik när de tankarna kommer. Jag mår illa och jag vet inte var jag ska ta vägen! Dom håller i sig ibland i timmar, ibland en timme och ibland bara några minuter. Jag måste hitta nått annat att göra, fokusera på. Tänkte prova skriva av mig det idag.

Tycker ni inte det är lite underligt att vi helt plötsligt förlorat vår uppkoppling, swedbank var utan här för ett tag sen, igår var coop utan fiber, det har varit lite här och där sista tiden. Vi blir så uppkopplade överallt så det känns på så många sätt om nått inte funkar. Men tänk va lätt om man vill slå ut ett samhälle, kapa fiber och uppkopplingar bara och man är lamslagen.

Men fan vad det blåser, helt otroligt, det blir ju bara värre och värre. Det känns som om grejerna blåser iväg på altanen. Men jag har surrat in dom i presenningar, de är förankrade i varann så det ska mycket till innan de rör sig skulle jag tro.

Väntar att Rasmus ska messa så jag hämtar honom, han jobbar ikväll oxå. Bra att han får jobba, han behöver pengarna 🙂

Måste känna efter, är tänket kvar? Jo det är det. Tror allt blir värre oxå för att jag är trött, jag blev både allergisk och på det sjuk. Jag har så många järn i elden, jag har så mycket som jag måste ha koll på, jag har så mycket som jag oroar mig för, jag hade förhoppningar och det grusades, det drog ner mig lite extra mycket. Jag är utmattad på alla sätt skulle jag tro. Men jag är en järnlady, jag står så länge det krävs. Det är bara att ruska på sig och köra vidare. Imorgon ska jag sova läääänge, jag ska inte ställa klockan, jag ska sova tills jag vaknar. Men bara av att jag skriver det stressar mig… herreguud tänk om jag sover alldelens på tok??? Hur går det då, vad har jag att göra imorgon? Jag ska fixa frillan, har tvättat håret idag, jag ska hälsa på mamma i nya boendet och jag ska köra kids korrar.

Hämtat Rasmus. Åkte iväg i morgonrock turban på skallen, långa raggisar upp till knäna och så skulle vi köra hem Sissi. Jag säger ursäktande, Nu är jag ju Sissi i morgonrocken, jag ser det svarar hon men det är ungefär så här jag kan se Petra hämta nån 😀 Ja men visst sa jag vi är ju släkt 😀 😀

Tänket känns bättre, så nu kan jag sluta skriva, jag känner att en gnutta hopp finns nog ❤

Den här bilden gjorde mig gladare 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: