Att bli Lee

Kl 07.00
☁️ 0°C

Sov lite längre idag, skönt, behövde det. Läst Aftonladet förstås, jordbävningen är ju fruktansvärd! Tänk alla som ligger under rasmassor och kanske hör men kan inte förmedla sig, tänk alla barn…. usch vad jag mår dåligt av sånt! Hoppas de hittar så många som möjligt levande, fast när man ser bilderna och klippen så känns det som, hur kan någon ha överlevt!

Känner mig lite förkyld eller vad jag nu är. Var in och dammsög i en rökares lägenhet igår och jag blev så allergisk där inne, fick tungt med andningen och började snora. När jag skulle hålla mitt pass säger Ann-Sofi som var på zoom, glöm inte och ta din spray, jag hör att du har tungt med andningen. Så det hördes, hon sa att min röst oxå var skrovlig! Det är inte roligt att bli dålig när du jobbar, ska göra en KIA på det idag! Jag är ännu inte riktigt tillbaka på banan.

Hade som sagt mitt Strong pass, där är det ännu mest på zoom. Men det spelar ingen roll, det är så jäkla kul ändå. Fick två eller egentligen tre avbokningar i lokalen igår. En av mina kompisar och hennes syrra skulle komma men de satt fast på tåget som var försenat. Ja det hade inte hunnit boka sig än men meningen var att de kommer. Hade lite tungt med andningen men det gick ändå förvånansvärt bra.

Kollade dokumentären och Björn Christiernsson eller Snickar Björn från Äntligen hemma som alla känner honom som. Han kom ju ut som transperson. Han har gjort en dokumentär om sin förvandling till att blir Lee. Allt han går igenom, han berättar om sin barndom, hur han mått, hur svårt livet varit. Hans mamma, fd fru, vänner är med och pratar. Den var jätte bra, ska bli spännande att se fortsättningen. Alltså tänk dig själv du har byggt upp ett liv, en image, ett kontaknät av vänner och familj, du har barn och fru och nånstans där inne känner du att allt är egentligen falskt, detta är just bara en fasad, jag är egentligen någon annan och detta att komma ut med när man nästan är 50 år. Vilka våndor, vilka känslor av hopplösthet, kanske skam, panik, hur ska man säga, hur ska man göra. Men jag kan tro att man kommer till den punkten att man måste för att rädda sitt liv, för att som han säger själv överleva. Heja Lee!

Nä nu ska jag skriva en korre, sen öva mina övriga korrar. Tänkte hinna med att gå upp till mammas boende innan jag drar till jobbet, se om jag kan hjälpa med något, idag flyttar hon 🙂

Nu facebook och uppdateringar, sen frillan, ja ni kan det där ❤

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: