Helt slut!

Kl 05.30
🌑 -14°C

Jag är helt slut, jag vet inte hur jag ska orka till nästa måndag eller ja på torsdag är jag helt ledig och utan pass. Ledig på onsdag med men då har jag pass. Det är ju en del att förbereda med varje pass. Ska ha in en ny låt oxå där. Hela helgen har gått åt till att springa från morgon till kväll. Jag har inte hunnit vila alls, inte undra på att jag inte orkade se mello mer än lite här och där 🙂

Igår var det IKEA, vi handlade till mamma, sen iväg till hennes boende, jag och Pian packade upp, Annika for med Thomas och hämtade mammas byrå och tvn. Det var det sista, ja duschstolen men den kan vi ju inte ta, den måste ju komma med mamma sen på tisdag. Idag ska de dit och fixa lite med gardiner och sånt, skruva ihop hennes köksbord, sätta upp tavlor. På tisdag är Annika ledig så hon skulle fixa det sista. Efter det var jag och Pia till Tuula, lite möte med vakbadet. Kom hem och skrev i över två timmar på allt som behövde ändras på vår ansökan om konto, swish och vad det nu är. Det är inte lätt att starta en förening, det är lättare att starta en firma! Strax efter 18 var jag klar med det och då startade arbetet med kidsen korrar, tog lite rast för en macka vid 21, jag har alltså inte ens hunnit äta middag, två korvar på IKEA var det jag hunnit äta igår. Fortsatte med korrarna, var helt klar vid 22!

Jag är stressad, jag känner i magbotten, jag är snurrig, jag är trött, jag har tungt att andas, vet inte om jag känner i hjärtat, vet ju inte hur det ska kännas riktigt men lite konstigt är det i bröstet, orken börjar vara slut. Känner att jag inte har koll på allt. Det är väl det som stressar mest, att jag inte har koll och känner att jag är i fas. Bara det att jag vet att jag minst 15 korrar som måste göras nu fram till Gold starten känns enormt mastigt. Just nu känns det som om att jag inte kommer att klara det. Jag hinner inte med nått på hemmaplan. Jobb helg framför mig med 12 timmars pass…. då hinner man inget annat än jobba.

Folk säger du måste ta det lugnt, när ska du vila? Jooo jag är väl inte dum. Det vet jag väl att jag måste nånstans, men var? Jag har ju sagt bort en massa pass, jag har halverat dom i princip men då tillkommer annat.

Ja ja, jag har bara mig själv att skylla. Det finns ju nått som heter nej! Men nu ska jag in på facebook, uppdatera, sen kolla igenom mina grejer inför dagens seniorpass, är allt i sin ordning, uppdatera skallen i det tänket så huvudet är på plats i rätt pass.

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: