Fan vad effektiva

Kl 07.30
☁️ -7°C

Vi började ju bära grejor till mammas nya lägenhet igår. Pian och Bittan hade ju packat det mesta och Jussa tagit ner tavlor och sånt. Så allt var ju i kartonger. Jag, Annika och Thomas förde över allt. Det gick så snabbt, på 30-40 minuter hade vi packat bussen, kört över det till nya boendet och packat ur bussen och fört det till lägenheten. Thomas satte upp mammas vitrinskåp och jag och Annika packade in i skåpen. Så vi var klar i tid, de skulle ju stänga dörrarna kl 15. Det var bara öppet så man kunde börja föra grejer.

Vi var och åt jag och Rasmus med Annika och Thomas, sen var jag och köpte en glass!! Var och hälsade på hos Jonte och Nätte och finaste underbaraste Freya ❤ Joxade med tvätten när jag kom hem, satte mig sen på soffan och tittade mello…. somnade, missade typ hälften 😀 Men såg att Tone fick alla 12 or, HEEEJJAAA TONE, jag gillar henne, hon är en tuff och jordnära tjej.

Idag ska vi på IKEA och köpa lite sånt som hon behöver, köksbord och stolar. Vi har tittat på ett klaffbord, det var jätte fint, mamma var med så hon gillade oxå det. Sen lite nya galjar, jag vet inte om vi behöver en till tvättkorg, det fanns men den var rätt liten. Kanske en liten skohylla? nått där man kan ställa skorna när man kommer, märklappar till skåpen, tvättställning… jag vet inte vad mer det var. Jo en grej kom jag på, vi skulle ju ha såna tavlor man kan sätta flera foton i som i ett kollage 🙂

Monica Sarkkinen ringde just.., får se vad blir vi, mamma och hon är kusiner, men vi brukar säga att vi är kusiner 🙂 Men det är alltid så roligt att prata med henne. Vi borde hänga lite mer, vi har jätte roligt varje gång vi pratar med varann, skratt salvorna avlöser varann. Och det är samma sak med Britt, Monicas lillsyrra.

Nu skriva två korrar sen starta dagen…

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: