Plogbilen!

Kl 04.30
🌑 -14°C

Men perkeletto vad kallt det är!!! Så här kallt har vi inte haft sen början av januari! Men det skulle väl vara nu idag sen skulle det bli varmare igen. Hör att den jävla plogbilen går, inte för det det är ju bra att de plogar våra gator men det blir så jävla mycket skotta när den varit.

Fan jag hade skrivit ett helt inlägg så bara försvann det… usch vad sur jag blir. Nå det är bara att dra en snabbrepris nu då, hinner inte så mkt mer.

Efter jobbet sov jag en stund. For sen och gjorde lite ärenden och ner i salen en sväng och kedjade fast min låda. Jag har ju en del grejer på laddning därinne och de drar runt med den och sätter de tillbaka den på laddning…. neeeej! Men nu går den inte att dra ut 🙂

Finnsan ligger är med mig, mellan mig och datorn, min finaste Finn. Det är bara att maka på sig så han får plats. Att förklara livet med en nudist går som inte. De är väldigt annorlunda katter, iallafall Finn. Han är den bästa, det är jag och Finn ❤️

Nänu blir det facebook, frillan och sen skotta snö innan jobbet.

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: