Jäklar så kul

Kl 06.00
🌑 -11°C

Huvva det var ju kallt idag mot vad vi är van vid! Minus 11 grader, det kändes direkt när jag öppnade dörren och släppte ut Roffe på morgon pink. Vaknar och är trött, lite orkeslös, jag har jobbat en del med grejer till jobbet hemifrån bla detta schema… jag är ju ingen schema människa så jag får tänka lite extra, inte så lite extra heller, rätt mycket extra faktiskt! 😀 Men nu har jag gjort ett förslag så då får någon annan göra ett. Man ska tänka på 11 timmars vilan, du ska tänka rygg mot rygg passen, inte poppis men nödvändiga ibland, timmar som ska stämma, ett ungefär likadant schema för alla osv…. nä det är inte min grej helt enkelt. Jag fick ihop ett som jag skulle kunna gå på men jag tror det kan väcka lite motvilja i gruppen 🙂 Hjärnan har fått jobba, den jobbar ju fast att jag inte sitter vid datorn, tankarna går dit och hur kan man göra, om jag gör så…. farm med datorn och testa, nope inte bra, nå så då, njaaaa inte heller bra. Så nu är jag trött, jäkulens trött, det känns som om jag inte varit ledig alls. Tror jag sjukskriver mig idag, måste fundera. Kanske jag vaknar till liv på en stund

Alltså var kul passet var igår! Var vi 12 på golvet, tror det. Två obokade som dök upp, mina Ukrainskor har inte koll på det där med bokning 🙂 Men det gör inget, det är ju inte fråga om att det inte finns plats utan att jag har nog med sticks, jag har inte tagit dit alla. Och vad skönt det var med att ha en scen!!!! Tackar till Jussa och Fredde som joxat med det och joxar för att underlätta för mig när jag är där. Jag är inte van att få så mkt hjälp. Jag är tacksam för det. Passet gick bra, det var ett jäkla ööööös på golvet, mycket tjoa, klappa och sjunga så roligt. Och vad jag uppskattar är när de har önskemål. Igår fick jag ett av Johanna så det ska jag försöka uppfylla till nästa gång.

När jag har min låda där under trappan så kan jag dra fram den och hålla mig där i hörnet, packa upp allt utan att vara i vägen för pingisarna. Sen bara dra det på plats när de är klara. Det är ju det när man bokar timmar i en sal, man måste visa respekt till varann, försöka att inte vara i vägen, jag vill inte bli den där besvärliga zumba galningen!

Rasmus katt, ja den är lite som jag nämnt speciell. Igår fick den för sig att ge mig leksaker. Den har såna som rör som man kan trycka ihop, de studsar lite och är väldigt lätta att leka med. Dom har den börjat komma upp med till mig och sen bär den ner dom igen till källaren 🙂 Den är som en liten medlare, den kommer överens med alla, med alla människor och alla djur. Den är bekymmerfri 🙂

En jätte fin katta ❤

Jag skulle måste göra en hel del saker idag innan jobbet….. om jag nu orkar, jag har ont i skallen, kan vara om jag drack dåligt på passet igår, men jag tror inte det. Jag har haft lite små ont i skallen sista veckan, jobbigt och vakna av skallebank!

Får se om jag får ihop nån kids grupp…. måste göra mer reklam för det tror jag. Nu måste jag börja med Gold korrarna oxå så dom blir klar. Ska ägna några dagar åt det… till helgen kanske?

Nu facebook, fixa frillan som ser ut som ett kråkbo! Jag har tvättat håret igår så då är det oreda på torpet mån jag säga. Men det blir lite lättare ju äldre dreadsen blir. Tänk mina dreads fyller 6 år i mars! Var tvungen att kolla upp det, trodde typ det var 4 år sen, tiden rusar ju iväg. Men 6!! Det förvånade mig, åren går fort. Så här såg de ut när vi satte i faket. Det var ju inte meningen att jag skulle börja göra egen men fingrarna letade sig in bland dom och började snurra och vips så har man en början till egna dreads 🙂

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: