Vi firade Janne

Kl 07.00
🌑 -3°C

Igår på dan, jobbade jag med kidsens korrar. Fick 3 stycken klar ialf. Sen måste jag samtidigt nu börja med korrarna till Gold…. det blir uppstart i mars. Jag har warm up skriven, en kladd ialf. Låtar är uttagna så det är bara att sätta igång. Men nu på morgonen blir det att mixa en låt till kidsen, sen skriva morgondagens grupper till senior gänget. Sen vntar jobbet på mig så det är en hel del att göra innan jag ska och jobba så det är bara att sätta igång.

Jag hade ju semester för att vi firade Janne igår, han fyllde ju 40 år. Vi var och åt hela tjocka släkten på Lei Lani, perfekt service, allt flöt på så bra. Ingen behövde vänta, trevlig servitris, allt gick som en dans. Efter det for vi sen hem till dom och fikade. Det var en rolig kväll.

Mamma var oxå med, det gick jätte bra med henne oxå. Hon orkar fast hon är inne på sitt 86:e år ❤

Ja ja nu ska jag sätta igång dagen så jag hinner innan jobbet kallar in mig. Café dag med quiss tävling ❤

Ha det gott

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: