Inget att lita på

Kl 08.00
☁️ 0°C

Idag har jag inget val, idag måste jag starta med zumba kids låtarna. Dom är uttagna men men måste börja skriva…. sen blir det att göra grupperna till seniorträningen, det är oxå planerat men måste göra varje grupp på eget papper.

Jobbade igår, semester idag. Ganska skönt faktiskt, vi jobbar så mycket. Gjorde ett nytt schema igår, det är lite små justeringar sen håller 11 timmars vilan som ska in. Men jag tror inte att arbetsgruppen kommer att acceptera det. Men vi får göra flera förslag och sen se om vi hittar nått som passar oss. Jag har ju inte gjort schema på många många år, jag satt ju med i nån som grupp föra 100 år sen men jag har som tappat tänket helt. Jag har inte ork eller tid att sätta mig in i det igen…. min hjärna är för mosig för det. Men ett förslag blev det igår.

Idag ska vi och fira Janne som fyller 40 år. Vi ska och ut på Lei Lani och sen hem till Petra och fika. Så därför har jag semester idag.

Alltså dessa annonser i tidningarna om tex bitcoin nu sist Jenny Strömstedt, helt otroligt vilken kampanj och hur de ska åtalas för att de läckt uppgifter och såna här grejer är i Aftonbladet! Man kan inte ens tro på såna stora tidningar nått mer….. Ja ja nu ska jag in på facebook en sväng och sen starta morgonen.

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: