Marko och Irma

Kl 07.30
☁️ -9°C

Alltså vad jag har skrattat, dom är ju så roliga. Det känns verkligen äkta, han blir irriterad på henne samtidigt som han visar en enorm varm känsla och kärlek för sin mamma. Hon svär på finska, jag har skrattat så det inte e klokt. som igår det där med mattorna. Marko försökte förklara att hon haft mattor på väggarna, nej det har jag inte. De tjaffsar om det och Marko menar ranor men vet inte vad det heter och Irma kan inte heller det svenska namnet på dom. Hon svär och säger att jag har inte haft mattor på väggarna och då kommer det ett vuck you där emellan perkele och annat.
-Du säger inte Vuck you till mig säger Marko med en låssad ilska. Alltså det lät bara så skönt och samma när de ska köpa kök. Hon har beslutsångest och känner att han kanske är stressad. Nä sa han ta det du lugnt. Han förklarar stressar jag nu så får jag höra det i flera år
-Faan du ressade mig då och jag skulle annars valt en annan krutthulla 😂

Dom är så sköna, dom kommer jag att följa.

Jobbade igår, började 14, tog rast och kom till 15. Vi ska börja med schemor…. ingen av oss kan ju det och jag har inte tid eller ork att börja med det heller. Och sen när jag inte har koll på sånt heller så tar det mer tid att sätta sig in i det igen. Det var en tid då jag kunde sånt men jag har glömt allt det tänket. Sen är jag så slutkörd så huvudet är så tjorvigt oxå….

Jobbar ikväll men sen imorgon har jag semester. Fast igår hade de inte fått ut någon fast att Maria är ledig och hemma….. kollade nu och idag är den tillsatt. Jag fattar inte varför de väntar, vi lägger in i tid men de tar inte ut förrän i sista minuten. Jag menar jag kanske är på väg bort och måste få veta om jag har semester eller inte. Ska man vakta timecare? Ja ja kanske det finns någon förklaring på det med.

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: